Moleskine

Het Moleskine notitieboekje is de erfgenaam en opvolger van de legendarische notitieboekjes die door kunstenaars en denkers in de afgelopen twee eeuwen worden gebruikt. Het originele notitieboek is nu onderdeel van een familie van veelzijdige artikelen voor zowel dagelijkse als buitengewone reizen.

Moleskine

117 artikelen
Filter & sorteer
  • 117 artikelen
48 van 117 gezien

Moleskine wonen bij de Bijenkorf

Het merk Moleskine is tot stand gekomen in 1997, met als doel om de befaamde notitieboekjes die werden gebruikt door kunstenaars zoals Vincent van Gogh en Picasso weer tot leven te brengen. De notitieboekjes en agenda’s van Moleskine zijn gemaakt om te koesteren: hoe meer je het boekje vult met jouw gedachten en herinneringen, hoe waardevoller ‘ie wordt! Natuurlijk kun je op het online assortiment van de Bijenkorf rekenen voor deze fijne agenda’s en notitieboeken, maar ook bieden wij een aantal reisaccessoires en overig schrijfgerei van het merk.

Om altijd bij je te dragen: het Moleskine notitieboekje

Want je weet maar nooit wanneer je een geniale ingeving krijgt! In ons assortiment Moleskine notitieboeken kun je terecht voor notitieboekjes in allerlei soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor het classic A5 blanco notitieboek als je veel schetsen maakt, of ga voor een gelinieerd exemplaar als je meer van het schrijven bent. Voor de grote denkers en schrijvers onder ons zijn er zelfs notitieboekjes en schriften in sets van 3. Met een grote verscheidenheid aan kleuren is er in het aanbod voor iedereen een passend exemplaar te vinden.

De stijlvolle agenda’s van Moleskine

De Moleskine agenda’s 2018 / 2019 staan met hun eenvoudige doch klassieke uitstraling altijd garant voor pure stijl. De agenda’s zijn tijdloos dankzij de uniform gekleurde kaft en een strakke, overzichtelijke indeling van binnen. Ook hier kun je weer terecht voor diverse formaten, indelingen, met een harde- of zachte kaft. Kies voor het handzame mini-formaat of ga voor een exemplaar in regulier formaat, kies voor één dag op één pagina of ga voor een hele week op één pagina. Wat wordt jouw nieuwste Moleskine agenda?

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl