Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Moleskine

Het Moleskine notitieboekje is de erfgenaam en opvolger van de legendarische notitieboekjes die door kunstenaars en denkers in de afgelopen twee eeuwen worden gebruikt. Het originele notitieboek is nu onderdeel van een familie van veelzijdige artikelen voor zowel dagelijkse als buitengewone reizen.

Moleskine

63 artikelen
Filter & sorteer
63 artikelen

Moleskine wonen bij de Bijenkorf

Het merk Moleskine is tot stand gekomen in 1997, met als doel om de befaamde notitieboekjes die werden gebruikt door kunstenaars zoals Vincent van Gogh en Picasso weer tot leven te brengen. De notitieboekjes en agenda’s van Moleskine zijn gemaakt om te koesteren: hoe meer je het boekje vult met jouw gedachten en herinneringen, hoe waardevoller ‘ie wordt! Natuurlijk kun je op het online assortiment van de Bijenkorf rekenen voor deze fijne agenda’s en notitieboeken, maar ook bieden wij een aantal reisaccessoires en overig schrijfgerei van het merk.

Om altijd bij je te dragen: het Moleskine notitieboekje

Want je weet maar nooit wanneer je een geniale ingeving krijgt! In ons assortiment Moleskine notitieboeken kun je terecht voor notitieboekjes in allerlei soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor het classic A5 blanco notitieboek als je veel schetsen maakt, of ga voor een gelinieerd exemplaar als je meer van het schrijven bent. Voor de grote denkers en schrijvers onder ons zijn er zelfs notitieboekjes en schriften in sets van 3. Met een grote verscheidenheid aan kleuren is er in het aanbod voor iedereen een passend exemplaar te vinden.