Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Molton Brown

Sinds de oprichting in 1973 heeft Molton Brown een aardige reputatie opgebouwd als connaisseur van bad-, lichaam-, en geurproducten. Hun reis over de wereld zorgt ervoor dat het merk exotische ingrediënten in haar collectie gebruikt.
  • Home
  • arrow-small__rightMolton Brown

Molton Brown

32 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
32 artikelen
32 van 32 gezien

Molton Brown bij de Bijenkorf

Molton Brown staat al sinds 1971 bekend om hun hoogwaardige bad- en douchegels, bodylotions, kaarsen en handverzorgingsproducten. Het merk combineert exotische en natuurlijke ingrediënten met een vleugje Londense excentriciteit wat resulteert in een gewaagde geursensatie en opvallende kleuren. Daarnaast zijn de producten niet op dieren getest. Met Molton Brown tover je jouw badkamer gegarandeerd om in een luxe thuisspa.

Luxe cosmetica van Molton Brown

Bij de Bijenkorf vind je de luxe cosmeticalijnen van Molton Brown. Iedere lijn bestaat uit Molton Brown bad- en douchegel, handzeep, huidolie, bodylotion en handcrème van Molton Brown. De iconische Orange & Bergamot-lijn behoort tot één van de bestsellers. Deze lijn bestaat uit frisse en vitaminerijke ingrediënten, waarbij de zintuigen geprikkeld worden. Voor een ultiem luxegevoel zijn de producten uit de Mesmerising Oudh Accord & Gold-lijn een juiste keuze. Dankzij rijke geurtonen en 24-karaats gouden vlokken ben je voorzien van een zeer rijke verzorging. Voor welke Molton Brown-lijn ga jij?