Moroccanoil

Moroccanoil heeft een unieke, met argan olie verrijkte formule ontwikkelt, die beschadigd haar voedt, versterkt en prachtig laat glanzen. Naast een uitgebreide haarverzorgingslijn met serums, shampoo’s, conditioners en haarmaskers, biedt Moroccanoil ook een luxueuze lichaamsverzorgingslijn.

52 artikelen
  • Dames
  • Wonen
Filter & sorteer
  • 52 artikelen
48 van 52 gezien

Moroccanoil heeft een unieke, met argan olie verrijkte formule ontwikkelt, die beschadigd haar voedt, versterkt en prachtig laat glanzen. Naast een uitgebreide haarverzorgingslijn met serums, shampoo’s, conditioners en haarmaskers, biedt Moroccanoil ook een luxueuze lichaamsverzorgingslijn.

Moroccanoil bij de Bijenkorf

Het verhaal van Moroccanoil begon met een mislukte haarkleuringsbeurt van de medeoprichter Carmen Tal. Op één van haar reizen ervaarde Carmen de kracht van een argan olie behandeling. Haar haar transformeerde van beschadigd naar glanzend, zacht en hanteerbaar. Deze bijzondere ervaring heeft Carmen geïnspireerd om de kracht van argan olie met vrouwen over de hele wereld te delen. Tien jaar later is Moroccanoil uitgegroeid tot een iconisch beautymerk bestaande uit meerdere productlijnen. Met de met argan olie verrijkte beautyproducten heeft Moroccanoil nog steeds één doel: het mogelijk maken van wonderlijke beauty transformaties en het inspireren van zelfvertrouwen.

Moroccanoil Treatment

Moroccanoil Treatment is het eerste en meest karakteristieke product van Moroccanoil Treatment. Nog steeds is dit product de basis van de Moroccanoil haarverzorgingslijn. De met argan olie verrijkte formulie voedt en verzorgt het haar en maakt het hanteerbaarder. Het resultaat is zacht, glanzend haar dat gemakkelijk in model geföhnd kan worden. Voor het optimale resultaat gebruik je naast Moroccanoil Treatment ook een Moroccanoil shampoo, conditioner en masker van Moroccanoil, zoals de het Intense Hydrating Mask of de Hydrating shampoo. Vergeet ook niet een fijne styling cream aan te schaffen. Het fijne van de Moroccanoil producten is dat de formule intens voedt maar geen vettig laagje achterlaat.

Moroccanoil Body voor het hele lichaam

Argan olie is niet alleen goed voor het haar, maar heeft ook een zeer positieve invloed op de huid. Daarom biedt Moroccanoil ook Moroccanoil Body: een luxueuze lichaamsverzorgingslijn. Alle producten zijn verrijkt met argan olie rijk aan anti-oxidanten, mineralen en vitamen om de huid te exfoliëren, reinigen en hydrateren. Maak een keuze uit de moisturizers, oliën, handcrèmes en reinigingsgels met de geuren Originale, Fleur d’Oranger en Fleur de Rose.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl