Winkels & Openingstijden
Klantenservice

NARS

NARS is het merk van de Orgasm blush en de Laguna bronzer. Volgens het merk zijn er geen regels op het gebied van make-up. Iedereen moet zijn creativiteit en artistieke kant loslaten. Met elk product zijn er eindeloze mogelijkheden voor zelf-expressie: laat je niet tegenhouden, dan doen anderen dat ook niet.

NARS

72 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
72 artikelen

NARS bij de Bijenkorf

In de online shop van de Bijenkorf vind je een uitgebreid assortiment van NARS dat je gemakkelijk en snel kunt bestellen. Met best seller NARS foundations als de All Day Luminous Weightless Foundation en Sheer Glow Foundation creëer je de ideale basis voor je make-up. Maak je look af met een vleugje van de befaamde Orgasm blush, Climax mascara en lipstick en je bent klaar om te schitteren! Naast NARS make-up shop je bij de Bijenkorf ook NARS verzorging voor dames, zoals verrukkelijke huidolies, dag- en nachtcrèmes en gezichtsreinigers.

NARS MAKE-UP: ER ZIJN GEEN REGELS

Het doel van NARS’ oprichter François Nars is om naar buiten te brengen wat van binnen zit: schoonheid zit in ons karakter. “Laat je ware zelf zien! Make-up gaat over trouw zijn aan jezelf en zou moeten passen bij wie je bent.” Een ruim assortiment aan make-up met bijna alle kleuren van de regenboog daagt je uit tot eindeloze zelfexpressie en creativiteit. Volgens NARS zijn er geen regels op het gebied van make-up en zou niemand zich moeten laten tegenhouden in het uiten van zijn of haar artistieke kant. Speel, ontdek en daag jezelf uit!

Meld je aan voor de NARS beauty masterclass en ontvang persoonlijk advies van onze getalenteerde visagisten, terwijl je kennis maakt met het uitgebreide assortiment van NARS.