New Balance

Inspanning, doorzettingsvermogen, zelfoverstijging en prestaties zijn kernwaarden van New Balance. Het merk verbetert haar technologie en productietechnieken om comfortabele en goed presterende schoenen te leveren. De karakteristieke retrostijl en de originele kleurencombinaties van de sneakers geven elke outfit een speelse, onverwachte twist.
  • Home
  • arrow-small__rightNew Balance

New Balance

36 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
36 artikelen
36 van 36 gezien

New Balance bij de Bijenkorf

New Balance is een Amerikaans bedrijf gevestigd in de stad Boston. Het in 1906 opgerichte merk was voornamelijk gespecialiseerd in het maken van schoenen met steunzolen onder de naam New Balance Arch Support Company. Inmiddels is New Balance een van 's werelds grootste fabrikanten van sportschoenen en -kleding. Daarnaast staat New Balance bekend om hun waanzinnige kwaliteit. De schoenen, waaronder het populaire 990-model, worden geproduceerd in Europa. De meeste van de concurrenten produceren alleen in de Verenigde Staten. Sinds de oprichting van het bedrijf, is New Balance uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Een paar New Balance sneakers voor heren, dames en kinderen zijn onmisbaar in je garderobe.

New Balance sneakers

Bij de Bijenkorf shop je de mooiste sneakers van New Balance voor dames, heren en kinderen en New Balance sale. De collectie bestaat uit enkele iconische modellen zoals de 373 sneakers met suède details, de 997 schoenen in verschillende kleuren en kleinere uitvoeringen van de New Balance sneakers voor kinderen. De New Balance sneakers zijn te herkennen aan het N-logo aan de zijkant van de schoen. Het merk probeert ieder seizoen weer haar productietechnieken te verbeteren om steeds comfortabelere schoenen te creëren. De retrostijl en originele kleurencombinatie maken de sneakers van New Balance onmisbaar in je schoenencollectie.