New Balance

Inspanning, doorzettingsvermogen, zelfoverstijging en prestaties zijn kernwaarden van New Balance. Het merk verbetert haar technologie en productietechnieken om comfortabele en goed presterende schoenen te leveren. De karakteristieke retrostijl en de originele kleurencombinaties van de sneakers geven elke outfit een speelse, onverwachte twist.

New Balance

64 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
64 artikelen

New Balance bij de Bijenkorf

New Balance is een Amerikaans bedrijf gevestigd in de stad Boston. Het in 1906 opgerichte merk was voornamelijk gespecialiseerd in het maken van schoenen met steunzolen onder de naam New Balance Arch Support Company. Inmiddels is New Balance een van 's werelds grootste fabrikanten van sportschoenen en -kleding. Daarnaast staat New Balance bekend om hun waanzinnige kwaliteit. De schoenen, waaronder het populaire 990-model, worden geproduceerd in Europa. De meeste van de concurrenten produceren alleen in de Verenigde Staten. Sinds de oprichting van het bedrijf, is New Balance uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Een paar New Balance sneakers voor heren, New Balance sneakers voor dames of New Balance schoenen voor kinderen zijn onmisbaar in de garderobe.

New Balance sneakers

Bij de Bijenkorf shop je de mooiste New Balance sneakers voor dames, heren en kinderen, maar kun je ook terecht voor de New Balance sale. De collectie bestaat uit enkele iconische modellen zoals de New Balance 373 sneakers met suède details, de New Balance 997 schoenen in verschillende kleuren en kleinere uitvoeringen van de New Balance schoenen voor kinderen. Ook kun je bij de Bijenkorf terecht voor de New Balance 574, New Balance 327 en de New Balance 237. De New Balance sneakers zijn te herkennen aan het N-logo aan de zijkant van de schoen. Het merk probeert ieder seizoen weer haar productietechnieken te verbeteren om steeds comfortabelere schoenen te creëren. De retrostijl en originele kleurencombinatie maken de sneakers van New Balance onmisbaar in je schoenencollectie.