Vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis bezorging met een webshopaccount*

Vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen in huis

Off-white

Off-White is een jong en upcoming luxe streetstyle label. Het label is opgericht door Virgil Abloh en hij weet met zijn collecties elk seizoen weer een nieuwe trends te creëren. Het meest opvallend en kenmerkend aan de collectie van Off-White is de gele band die is verwerkt in verschillende items. Het label combineert high-fashion met streetwear en weet dit op perfecte wijze te uiten doormiddel van loose fit t-shirts, denim jackets en leren tassen van hoge kwaliteit. Join the Off-White trend!

15 artikelen
Kies categorie
Filteren
  • Producten
  • Outfits
  • 15 artikelen
1-15 van 15

Off-White voor dames en heren bij de Bijenkorf

Off-White upcoming label

Pas in 2014 is het label Off-White opgericht door Virgil Abloh, designer en tevens Creative Director van Kanye West. Het label is in een korte periode niet meer uit het straatbeeld weg te denken en richt zich op de hedendaagse jongerencultuur. Off-White speelt in op de hype en heeft enorm veel following over de gehele wereld. De items uit de collectie zijn gender neutraal en draagbaar voor iedereen.

Streetwear en high fashion

Off-White combineert streetstyle en high fashion op unieke wijze. De items uit de collectie zijn casual te dragen, maar zijn ook geschikt voor speciale gelegenheden. Combineer de stukken uit de collectie met van alles. Ga voor een paar witte sneakers of juist metallic enkellaarzen om de look compleet te maken. Het label Off-White kenmerkt zich aan de herkenbare kleuren, typografie en prints. Denk aan sweaters en t-shirts met grote blokletters en blokpatronen. 

Designer Viril Abloh

Viril Abloh is een Amerikaanse designer, DJ en de oprichter van het label Off-White. Virgil is afgestudeerd in architectuur, wat hij ook duidelijk terug laat komen in zijn ontwerpen. Als Creative Director van Kanye West en Jay-Z heeft hij de nodige connecties opgebouwd in de afgelopen jaren. Het label wordt dan ook veel gedragen door wereldwijde sterren, zoals Rihanna, Justin Bieber, Beyonce en Drake.