SustainableDuurzamer

Original & Mineral

Conquer Blonde Shampoo - stap 2 - zilvershampoo

32,40
Original & MineralOriginal & Mineral Conquer Blonde Shampoo - stap 2 - zilvershampoo119209079900000
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maat250 ml
Maat250 ml

De ultieme treatment shampoo voor mooi blond of grijs haar zonder de gele gloed. Verfrist highlights, bestrijdt gele tonen en maakt het haar niet stug en droog.

Violet pigment bestrijdt de gele tonen, Desert Lime is een natuurlijk antioxidant dat helpt om vrije radicalen te bestrijden en een groot anti-aging effect heeft. Aloe Vera is een plantenextract dat het haar op natuurlijke wijze verzacht en hydrateert. Jojoba esters helpen om de kleur te behouden en vervaging te voorkomen.

Resultaat: koel blond of grijs haar, glans, zacht en veerkracht. Dit product is ook vrij van Sodium Chloride, Propylene Glycol, Triclosan en MIT.

Gebruikstips:
- Was het haar vooraf één keer met de O&M Detox shampoo, deze shampoo is diepreinigend, kleurvast en stript het haar niet van de eigen oliën. Het is de eerste stap in de '3 step cleanse' filosofie van O&M
- De Treatment Shampoo Conquer Blonde is de tweede stap in deze '3 step cleanse' filosofie van O&M. De shampoo bevat minder water dan standaard shampoo en meer voedende ingrediënten. Het is de eerste stap richting een conditioner
- Verdeel een hoeveelheid van ongeveer een euromunt over nat haar en masseer de hoofdhuid en de haarlijn goed
- Spoel goed uit

Bekijk meer