Ouai

Het haarverzorgingsmerk Ouai, mede opgericht door Jen Atkin, staat voor het Franse woord 'oui'. De celebrity haarstylist vindt dat iedereen 'ja' moet zeggen tegen prachtige lokken, op een makkelijker manier. Bij Ouai vind je alles wat je nodig hebt voor gezond en natuurlijk gestyled haar.

Ouai

32 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
32 artikelen
32 van 32 gezien

Ouai bij de Bijenkorf

Ben jij al bekend met de award-winning haarverzorging van Ouai? De naam van het merk is geïnspireerd op het Franse woord ‘oui'! Mede oprichtster Jen Atkin is er namelijk van overtuigd dat iedere vrouw ‘ja’ moet zeggen tegen het hebben van gezond en prachtig haar. Jen Atkin is niet enkel de dame die Ouai heeft opgericht, máár is bovendien een bekende haarstylist in Hollywood. Zo zijn de meeste kapsels van de Kardashians én Jenners te danken aan het talent van Jen Atkin.

Ouai: hét haarverzorgingsmerk van de haarstylist van de Kardashians

Een Ouai shampoo is vrij van sulfaten en verrijkt met gehydrolyseerde keratine om beschadigd haar te herstellen. Ditzelfde keratine component is tevens te vinden in een Ouai conditioner. Ieder type haar profiteert van haarverzorging met keratine. Wist je namelijk dat je haar voor 95% uit keratine bestaat? Het zorgt ervoor dat je haar sterk aanvoelt, niet afbreekt én glans behoudt. De Ouai droogshampoo is daarentegen ideaal om je haar tussen wasbeurten door op te frissen. De ultrafijne mist absorbeert talg binnen een handomdraai, waardoor je hoofdhuid weer schoon aanvoelt.