Levi's Outlet

89 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
  • 89 artikelen
48 van 89 gezien

Levi's Sale bij de Bijenkorf

Ben jij op zoek naar een Levi’s met korting? Dan moet je even een kijkje nemen bij de Levi’s outlet. Tijdens de sale periode vind je hier de allerbeste aanbiedingen. Maar ook als er geen sale is kan je in de outlet een Levi’s item scoren tegen een gereduceerd tarief. Speciaal voor dames is er de damesoutlet van Levi’s en ook voor je kinderen kan je afgeprijsde Levi’s kleding scoren in de kinderoutlet van Levi’s. Het voordelige aanbod voor heren vind je in de Levi’s herenoutlet.

Het verhaal van Levi’s

Levi’s biedt jeans en casualwear voor de pioniers, de rebellen, de cowboys en de rockers. Het merk is niet alleen verantwoordelijk voor de uitvinding van de stevige en praktische spijkerbroek. Levi’s heeft de jeans ook gerebrand als een modemusthave met sexappeal. De 501 jeans en het truckerjacket zijn iconische klassiekers die decennia na decennia in de mode blijven.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl