Winkels & Openingstijden
Klantenservice

de Bijenkorf Amsterdam – Patisserie

Warmoesstraat 170 1012 JK Amsterdam

bekijk in google maps

Openingstijden

17 formGenerator.june t/m 23 formGenerator.june

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

24 formGenerator.june t/m 30 formGenerator.june

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Openingstijden van volgende week
Bereikbaarheid Patisserie de Bijenkorf
Parkeren bij Patisserie de Bijenkorf

De binnenstad is steeds lastiger te bereiken, maar parkeren kan in de parkeergarage Q-Park de Bijenkorf. Patisserie de Bijenkorf is gelegen aan de achterkant van de parkeergarage. Momenteel heeft de Q-Park aanbiedingen om voordeliger te parkeren op rustige momenten. Bekijk ze hier: q-park.nl/inretail

Met openbaar vervoer naar Patisserie de Bijenkorf

Vanaf station Amsterdam Centraal kun je Patisserie de Bijenkorf lopend bereiken in 5 minuten. Ook kun je tram 4 en 14 of metrolijn 52, halte Rokin pakken.

Met de fiets of scooter naar Patisserie de Bijenkorf

Stal je fiets in fietsenstalling Beursplein. De eerste 24 uur zijn gratis. Scooters kunnen geparkeerd worden in de speciale vakken in de Beursstraat.

Geschreven door

Mark Potma, Chef Patissier

Op 4 juni openden voor het eerst de deuren van Patisserie de Bijenkorf, met een eigen ingang direct achter de Bijenkorf aan de Warmoesstraat in Amsterdam. Een plek waar klassiekers van de Bijenkorf, zoals de boltaart en de brownie, samenkomen met seizoenspatisserie en lokale Amsterdamse producten. Hier lees je meer over ons smaakvolle assortiment, maar we raden je natuurlijk vooral aan om te komen proeven.