Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Paula's Choice

Het innovatieve huidverzorging merk Paula's Choice gebruikt alleen de beste natuurlijke en synthetische ingrediënten om in elke huidbehoefte te kunnen voorzien, ongeacht leeftijd, huidtype en huidprobleem
  • Home
  • arrow-small__rightPaula's Choice

Paula's Choice

43 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
43 artikelen
43 van 43 gezien

Paula’s Choice bij de Bijenkorf

De huidverzorgingslijn van Paula’s Choice bestaat uit effectieve producten met hoge concentraties aan actieve ingrediënten. In ons online warenhuis bij de Bijenkorf vind je huidverzorgingsproducten van Paula’s Choice voor een geheel nieuwe beautyroutine. De hele range is vrij van parfum (zowel synthetisch als natuurlijk) en bevat geen kleurstoffen, zodat de kans op allergieën enorm klein is. Ontdek alle verzorgingsproducten van Paula’s Choice in ons online warenhuis.

Paula’s Choice huidverzorging voor ieder huidtype

Of je nu een vet, normaal of droog huidtype hebt: in het huidverzorgingsaanbod van Paula’s Choice zit er altijd iets voor jou bij. Zo vind je gezichtsverzorging van Paula’s Choice als moisturizers, serums en peelings die de gezichtshuid diep voeden, hydrateren en laten glanzen. Producten als dag- en nachtcrèmes van Paula’s Choice en gezichtsreinigers van Paula’s Choice bevatten verschillende ingrediënten die de huid aan de hand van innovatieve formules herstellen en verbeteren. Zo kun je bij Paula’s Choice terecht voor het verminderen van acne, maar ook voor het hydrateren van de zeer droge huid.