Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Paula's Choice

Het innovatieve huidverzorging merk Paula's Choice gebruikt alleen de beste natuurlijke en synthetische ingrediënten om in elke huidbehoefte te kunnen voorzien, ongeacht leeftijd, huidtype en huidprobleem

Paula's Choice

52 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
52 artikelen

Paula’s Choice bij de Bijenkorf

De huidverzorgingslijn van Paula’s Choice bestaat uit effectieve producten met hoge concentraties aan actieve ingrediënten, waaronder vitamine C, antioxidanten en niacinamide. In ons online warenhuis bij de Bijenkorf vind je huidverzorgingsproducten van Paula’s Choice voor een geheel nieuwe beautyroutine. Zo schaf je hier de bestsellers aan, waaronder de Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant. Deze peeling voor thuis is ideaal voor dames met een vette T-zone. De hele range is vrij van parfum (zowel synthetisch als natuurlijk) en bevat geen kleurstoffen, zodat de kans op allergieën enorm klein is. Ontdek alle verzorgingsproducten van Paula’s Choice in ons online warenhuis.

Paula’s Choice huidverzorging voor ieder huidtype

Of je nu een vet, normaal of droog huidtype hebt: in het huidverzorgingsaanbod van Paula’s Choice zit er altijd iets voor jou bij. Producten als dag- en nachtcrèmes van Paula’s Choice en gezichtsreinigers van Paula’s Choice bevatten verschillende ingrediënten die de huid aan de hand van innovatieve formules herstellen en verbeteren. Zo kun je bij Paula’s Choice terecht voor het verminderen van acne, maar ook voor het hydrateren van de zeer droge huid. De Hyaluronic Acid Booster is verrijkt met hyaluronzuur en belooft een intense hydratatieboost. Wie zich zorgen maakt over vroegtijdige huidveroudering, wendt zich tot de Clinical 0,3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment.

Welke Paula's Choice retinol is geschikt voor mijn huid?

Retinol is hét ingrediënt waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het huidveroudering vertraagt. Dit potente ingrediënt kan irritatie veroorzaken én daarom adviseert Paula's Choice om met een laag percentage te beginnen. De ‘Clinical 0,3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment’ is ideaal voor beginners. Daarna kan overgestapt worden naar de ‘Clinical 1% Retinol Treatment’.

Waarom is de Paula's Choice exfoliant zo populair?

De ‘Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant’ is dé bestseller van Paula’s Choice. Deze Paula’s Choice exfoliant heeft haar populariteit te danken aan de vele huidproblemen die het in één keer aanpakt. De toevoeging van salicylzuur maakt het product ontstekingsremmend én daarom zeer geschikt voor de onzuivere huid.

Schrijf je in voor de Paula's Choice beauty masterclass en laat onze experts jou alles vertellen over een doeltreffende huidverzorgingsroutine die jouw huidzorgen effectief aanpakt.