Pip Studio

Pip’s studio maakt alledaagse producten, vooral zaken die zij zelf niet naar haar eigen smaak kan vinden. Door haar oog voor detail, speciale afwerkingen en gelaagde designs, krijgen deze collecties een kwinkslag met als doel een sprankel te geven aan het dagelijks leven. Deze design visie wordt verwoord in Pip Studio’s motto, ‘Happy products for Happy people.

Pip Studio

277 artikelen
  • Dames
  • Wonen
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 277 artikelen
48 van 277 gezien

Pip Studio bij de Bijenkorf

Pip Studio is een Nederlands merk voor home-artikelen. Het assortiment bestaat uit onder andere Pip Studio serviezen, Pip Studio dekbedovertrekken, badseries en Pip Studio woonaccessoires. Kwaliteit is van groot belang voor Pip, wat overeenkomt met de ontwerpervisie: “Als ik een product maak, moet het zo goed zijn dat ik het zelf zou willen houden, of wanneer ik het aan een vriend of familie lid schenk, het een stukje blijdschap en vreugde geeft. "Als deze emotie er niet is, kan het geen echt Pip product zijn”. De producten zijn stuk voor stuk gemaakt van speciale materialen, zoals zachte stoffen en mooi porselein. Pip Studio staat bekend om het gebruik van felle kleuren en pasteltinten, drukke patronen en vrolijke prints.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl