Pols Potten

Het toonaangevende merk pols potten, in 1986 opgericht in Amsterdam, biedt woonaccessoires die elk interieur opvrolijken, van porseleinen vazen tot glazen zandlopers en de meest verrassende spaarpotten. Het merk is subtiel, vernieuwend en inspirerend.

221 artikelen
  • Wonen
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 221 artikelen
48 van 221 gezien

Het toonaangevende merk pols potten, in 1986 opgericht in Amsterdam, biedt woonaccessoires die elk interieur opvrolijken, van porseleinen vazen tot glazen zandlopers en de meest verrassende spaarpotten. Het merk is subtiel, vernieuwend en inspirerend.

Pols Potten bij de Bijenkorf

Pols Potten is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in aardewerk. Sinds 1986 is de focus gelegd op de import van Mediterraans aardewerk. Dat was toen nog erg onbekend, maar bleek veel liefhebbers te hebben. Nog altijd is deze stijl zeer in trek. Het doel van Pols Potten is om ieders interieur zo persoonlijk mogelijk te maken. Er is voor ieder wat wils door het ruime aanbod van modellen, kleuren en prints. Om onderscheidend te blijven wordt er actief toezicht gehouden op het designproces en de productie. Het vakmanschap toont de details van de zorgvuldig gemaakte producten. Subtiel, innovatief en eigenzinnig, met wortels in het traditionele Nederlandse design: dat is Pols Potten. Subtiel, vernieuwend en een beetje gek. Zo omschrijft Pols Potten z’n collectie woonaccessoires. Dit Nederlandse designmerk werkt nauw samen met verschillende ontwerpers en kunstenaars vanuit de hele wereld, om zo de producten een onmiskenbaar signatuur te geven. Altijd uniek, en altijd voorzien van een vleugje humor en ironie. Hierdoor weet je dat wanneer je een Pols Potten accessoire in huis haalt je een unieke en speelse eye-catcher te pakken hebt.

Woonaccessoires Pols Potten

Naast de inmiddels wereldberoemde vazen en glaswerk van Pols Potten vind je bij het merk ook meubelen en verlichting. Maar wat het merk minstens zo uniek maakt zijn de verschillende ontwerpers waarmee het merk samenwerkt. Dit staat namelijk pas écht garant voor onderscheidende producten. Om maar enkele ontwerpers te noemen: het zijn o.a. Wieki Somers, Norman Trapman, Karel Goudsblom, Erik Jan Kwakkel, Arnout Visser, Carola Zee, Bas van Beek, Paul Odekerken, Ernst Coppejans, Jan Wolleswinkel en Erik Pol die verantwoordelijk zijn voor designs binnen de Pols Potten collectie. Door met verhoudingen te spelen maakt Pols Potten een statement. Een statement die ervoor zorgt dat jouw huiskamer meer persoonlijkheid krijgt.

Pols Potten: bijzonder Nederlands design

Overall geldt bij Pols Potten de gouden regel: more is more. En dat is bij de meeste producten goed te zien. Zo zien we in de collecties veel grote vazen, blikvangers van lampen en accessoires uit de categorie ‘zoiets heb ik nog nooit gezien.’ Niet zo heel verrassende dan ook dat de producten van Pols Potten overal ter wereld een razend succes zijn.

Lampen van Pols Potten

Minstens net zo populair als de woonaccessoires zijn de lampen van Pols Potten. Of nog specifieker gezegd: de Pols Potten hanglampen. Denk maar aan opvallende ontwerpen van porselein of de inmiddels welbekende ‘Diamond’ hanglamp, die de vorm heeft van een diamant en te verkrijgen is in verschillende maten en materialen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl