Winkels & Openingstijden
Klantenservice

POLSPOTTEN

Het toonaangevende merk polspotten, in 1986 opgericht in Amsterdam, biedt woonaccessoires die elk interieur opvrolijken, van porseleinen vazen tot de meest verrassende spaarpotten. Het merk is subtiel, vernieuwend en inspirerend.

Pols Potten

194 artikelen
Filter & sorteer
194 artikelen

Pols Potten bij de Bijenkorf

Het Nederlandse bedrijf Pols Potten begon in 1986 met de import van Mediterraans aardewerk. Naast de originele terracotta pot volgden al snel items van andere materialen, van Pols Potten kandelaars tot glazen vazen. Subtiel, vernieuwend en een beetje gek. Zo omschrijft Pols Potten z’n collecties. Dit Nederlandse designmerk werkt nauw samen met verschillende ontwerpers en kunstenaars vanuit de hele wereld, om zo de producten een onmiskenbare signatuur te geven. Altijd uniek, en altijd voorzien van een vleugje humor en ironie. Met een Pols Potten woonaccessoire haal je een unieke en speelse eye-catcher in huis.

Blikvangend Pols Potten interieur

Overall geldt bij Pols Potten de gouden regel: more is more. En dat is bij de meeste producten goed te zien. Naast de inmiddels wereldberoemde Pols Potten vazen en glaswerk van Pols Potten vind je bij het merk ook ‘one of a kind’ meubelen, waaronder Pols Potten tafeltjes en krukjes. Maar wat het merk minstens zo uniek maakt zijn de verschillende ontwerpers waarmee het merk samenwerkt. Dit staat namelijk pas écht garant voor onderscheidende producten. Door met verhoudingen te spelen maakt Pols Potten een statement. Een statement die ervoor zorgt dat jouw huiskamer meer persoonlijkheid krijgt.