Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Profuomo

Het vakmanschap van Profuomo stamt uit 1934 en hoewel de technieken veranderd zijn, is het vakmanschap gebleven. In de Profuomo collectie ontdek je de ultieme balans tussen comfort en kwaliteit.

Profuomo

240 artikelen
Filter & sorteer
240 artikelen

Profuomo bij de Bijenkorf

Voor de laatste trends en meest complete collectie herenmode is Profuomo het go-to modemerk voor de man. Het modemerk werd in 1934 opgericht door kleermaker Heinz Michaelis. Met zijn scherpe visie wist hij herenmode te ontwikkelen die tot de dag van vandaag voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Het assortiment van Profuomo voor heren bestaat bij de Bijenkorf uit prachtige overhemden, polo’s, truien en vesten, colberts, jassen, broeken en onmisbare accessoires.

Profuomo voor elke gelegenheid

Bij Profuomo houdt men één oog op het verleden en één oog op de toekomst. De Italiaanse designcollecties worden zo nog steeds ontworpen van de fijnste – onbewerkte – materialen door de beste Italiaanse wevers. Zo zijn ook de zeer geliefde Profuomo overhemden voor heren ontstaan. Toch wordt er wel rekening gehouden met de nieuwste trends die zich voordoen en dat zonder de klassieke en elegante uitstraling te verliezen. Zo kan je nog steeds op elke gelegenheid – zoals smart casual en zakelijk – binnenstappen in een correcte dresscode, maar dan wel met de flair van nu.

Shop Profuomo met korting in de Profuomo Sale.