Profuomo

Profuomo staat sinds 1934 voor de hoogste kwaliteit herenkleding en accessoires. Het van oorsprong zijnde dassenmerk is uitgegroeid tot specialist op shirts en bonnetterie. De nieuwste toevoeging is een complete ‘ready to wear’ collectie. Colberts, broeken, truien en jassen co-branded met de beste Italiaanse wevers.

Profuomo

431 artikelen
  • Heren
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 431 artikelen
48 van 431 gezien

Profuomo bij de Bijenkorf

Voor de laatste trends en meest complete collectie herenmode is Profuomo het go-to modemerk voor de man. Het modemerk werd in 1934 opgericht door kleermaker Heinz Michaelis. Met zijn scherpe visie wist hij herenmode te ontwikkelen die tot de dag van vandaag voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Het assortiment van Profuomo voor heren bestaat bij de Bijenkorf uit prachtige overhemden, polo’s, truien en vesten, colberts, jassen, broeken en onmisbare accessoires.

Profuomo voor elke gelegenheid

Bij Profuomo houdt men één oog op het verleden en één oog op de toekomst. De Italiaanse designcollecties worden zo nog steeds ontworpen van de fijnste – onbewerkte – materialen door de beste Italiaanse wevers. Zo zijn ook de zeer geliefde Profuomo overhemden voor heren ontstaan. Toch wordt er wel rekening gehouden met de nieuwste trends die zich voordoen en dat zonder de klassieke en elegante uitstraling te verliezen. Zo kan je nog steeds op elke gelegenheid – zoals smart casual en zakelijk – binnenstappen in een correcte dresscode, maar dan wel met de flair van nu.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl