Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Nieuw restaurant the Kitchen opent in de Bijenkorf Den Haag

27 July 2016

Nieuw restaurant the Kitchen opent in de Bijenkorf Den Haag

Vandaag opent de Bijenkorf the Kitchen, het vernieuwde restaurant gevestigd op de 3e etage van de Bijenkorf Den Haag. Het restaurant biedt diverse counters, waar gerechten met verse ingrediënten uit de internationale keuken à la minute worden bereid. Uiteraard wordt het Haagse lokale karakter niet uit het oog verloren. Zo blazen sterrenchefs van top restaurants uit de regio Den Haag (Niven, HanTing, Villa La Ruche, Savarin) bekende gerechten nieuw leven in, en wordt er gewerkt met lokale leveranciers zoals Brouwerij Kompaan.

Naast de Haagse specials zoals de onweerstaanbare Haagsche Hopjes tompouce, snel Bammetje Binnenhof of een pittig Broodje Ei met Ui kan er koffie besteld worden bij de getrainde barista's van de Illy koffiebar. Strijk neer in één van de relaxte zithoeken, al dan niet met een van de huisgemaakte, zoete heerlijkheden van de eigen Meesterbanketbakker, een gemixt drankje uit de cocktailbar of een vers tapbiertje.

In het 950m2 tellende the Kitchen begeef je je in een strakke omgeving vol textuur en contrast die toch huiselijk aandoet door de diverse zones ontworpen door Universal Design Londen. Kies voor het comfortabele the Restaurant, een relaxte setting in the Bar, de knusheid van the Canteen of de frisse uitstraling van the Cafe. Voor iedere stemming is er een eigen sfeer. Zakelijke gasten kunnen hun hart ophalen aan de snelle gratis wifi en de ruime hoeveelheid oplaadpunten en stopcontacten die voorhanden zijn. De kleinste gasten en hun ouders zullen zich thuis voelen in de buurt van de riante kinderhoek.

The Kitchen streeft een duurzaam assortiment na, zo is 60% van de gebruikte producten en ingrediënten biologisch of voorzien van certificering, zoals Beter Leven en UTZ. Daarnaast werkt the Kitchen samen met Boost Your Future, een initiatief van de gemeente Den Haag en een aantal arbeidsbureaus, die met trots enkele nieuwe medewerkers verwelkomt in the Kitchen.

Ter viering van de nieuwe opening is er op zaterdag 30 en zondag 31 juli een culinaire route samengesteld waar er op verschillende plekken in de Bijenkorf Den Haag lekkernijen worden uitgedeeld.

The Kitchen, 3e etage, opent woensdag 27 juli en is 7 dagen per week geopend

Bekijk de openingstijden van de Bijenkorf Den Haag