Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910 en heeft een rijk verleden in het creëren van trendsettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om haar baanbrekend onderzoek, ontwikkeling en haar streven naar innovatie. Met steeds de blik op de toekomst, helpt Samsonite wereldreizigers met ultralichte en sterke producten.
  • Home
  • arrow-small__rightSamsonite

Samsonite

625 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
625 artikelen

Samsonite bij de Bijenkorf

Samsonite staat bekend als één van de meest innovatieve reisbagageproducenten ter wereld. Sinds 1910 - toen reizen nog een exclusief goed was - tot aan nu, brengt het merk onder andere hoogwaardige kwaliteit koffers, rugzakken en laptoptassen op de markt. Allemaal voorzien van innovatieve toevoegingen om de bagage nog lichter, sterker en mooier te maken.

Samsonite koffers, rugzakken en laptoptassen

In de online wereld van de Bijenkorf vind je een mooie selectie van de befaamde Samsonite koffers. Kies je voor de spinner of toch voor de trolley? De spinner koffers hebben 4 wielen in plaats van 2, waardoor de koffers gemakkelijk in allerlei richtingen gedraaid kunnen worden. In de collectie vind je zowel hardschalige als zachtschalige Samsonite koffers. En om jouw zoektocht naar de perfecte Samsonite koffer nog gemakkelijker te maken, kun je in onze webshop filteren op afmetingen en gewicht. Nog op zoek naar een robuuste rugzak? Ook daarin kan Samsonite jou voorzien. In de collectie Samsonite rugzakken vind je rugzakken in diverse formaten en kleuren, allen voorzien van een handig laptopvak. Ook voor de zakelijke reiziger biedt Samsonite een ruime collectie laptoptassen.

Een Samsonite voor al jouw bestemmingen

Waar gaat de reis naartoe? Of het nu een sportieve trip betreft, een zakelijke trip, zonvakantie of stedelijke trip, er is een Samsonite voor al jouw bestemmingen. Zo zijn er koffers in een compact formaat voor wanneer je op een korte stedentrip gaat, praktische laptoptassen en laptoptrolleys voor op zakelijke trip en voor de fervente vakantiegangers onder ons zijn er koffers in een ruim formaat. Waar je ook naartoe gaat, Samsonite vergezelt jou.