Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Secrid

Waar munt- en papiergeld eeuwenlang als betaalmiddel werden gebruikt, worden ze nu in rap tempo vervangen door hightech betaalpassen. Tijd voor een geheel nieuw soort portemonnee. Eén die je geld en je privacy beschermt op een uiterst stijlvolle manier.

Secrid

104 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
104 artikelen

Secrid bij de Bijenkorf

De cardprotector van Secrid combineert mode met innovatief design. Met een Secrid portemonnee draag jij al je belangrijke documenten en betaalpasjes op veilige wijze mee. Kies uit de stijlvolle leren ontwerpen met verschillende kleuren en texturen.

Het verhaal van de Secrid portemonnee

De Secrid wallet is een award winnend ontwerp van het duo René & Marianne. Toen in 1997 contant geld plaats maakte voor betaalkaarten, ontwierpen René en Marianne hun eerste portemonnee: de Secrid Bodycard. Het ontwerpduo focuste zich daarna op designs voor grote klanten, máár Secrid bleef altijd in hun achterhoofd. In 2008 werd Europa getroffen door de crisis en liepen de opdrachten terug. Dit was hét moment voor René en Marianne om hun droom te verwezenlijken en hun eigen merk Secrid verder uit te bouwen.

Al je pasjes op één plek met een Secrid pasjeshouder

Met de Secrid kaarthouder bewaar jij al je pasjes goed beschermd in je broekzak of handtas. De Secrid pasjeshouders zijn niet alleen heel praktisch, maar ook nog eens ontzettend stijlvol. Met het uitgebreide assortiment aan pasjeshouders van Secrid voor dames zit er voor iedere dame wel een geschikt ontwerp bij. Zo neemt een Secrid mini wallet weinig ruimte in beslag. Dit exemplaar is ideaal voor dames die de inhoud van hun tas zo licht mogelijk willen houden. Het meedragen van een zware portemonnee is tenslotte niet meer nodig tegenwoordig. Uiteraard heeft de Bijenkorf ook praktische en elegante pasjeshouders van Secrid voor heren. De modieuze en compacte ontwerpen zijn makkelijk mee te nemen en beschermen al je belangrijke pasjes. Van de zeer dunne Secrid Slim wallet tot de praktische Secrid Twin wallet: je vindt het bij de Bijenkorf.