Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Secrid

Waar munt- en papiergeld eeuwenlang als betaalmiddel werden gebruikt, worden ze nu in rap tempo vervangen door hightech betaalpassen. Tijd voor een geheel nieuw soort portemonnee. Eén die je geld en je privacy beschermt op een uiterst stijlvolle manier.
  • Home
  • arrow-small__rightSecrid

Secrid

129 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
129 artikelen

Secrid bij de Bijenkorf

De cardprotector van Secrid combineert mode en innovatief productontwerp. Met de Secrid pasjeshouders draag jij al je belangrijke documenten en betaalpasjes goed beschermd met je mee. Kies uit de stijlvolle leren ontwerpen met verschillende kleuren en texturen.

Het verhaal van Secrid

De cardprotector van Secrid is een award winnend ontwerp van het duo René & Marianne. Toen in 1997 contant geld plaats maakte voor betaalkaarten ontwierpen René en Marianne hun eerste portemonnee: de Secrid Bodycard. Het ontwerpduo focuste zich daarna op ontwerpwerk voor grote klanten, maar Secrid bleef altijd in hun achterhoofd. In 2008 werd Europa getroffen door de crisis en liepen de opdrachten terug. Dit was het moment voor René en Marianne om hun droom te verwezenlijken en hun eigen merk Secrid verder uit te bouwen.

De cardprotector

Met de cardprotector van Secrid bewaar jij al je pasjes goed beschermd in je broekzak. De pasjeshouders van Secrid zijn niet alleen heel praktisch, maar ook nog eens ontzettend stijlvol. Met het uitgebreide assortiment aan materialen, kleuren en texturen zit er voor iedereen wel een geschikt ontwerp bij. Ga voor zakelijk zwart of kies juist voor een modieuze slangenprint.