Selected Homme

SELECTED HOMME heeft een scherp gevoel voor mode en blijft trouw aan zijn Scandinavische roots met klassieke tijdloze items. Mix & match je bestaande garderobe met de nieuwkomers van het seizoen om zo een eigentijdse look te creëren.

Selected Homme

114 artikelen
  • Heren
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 114 artikelen
48 van 114 gezien

SELECTED HOMME bij de Bijenkorf

SELECTED HOMME is de herenmode lijn van het Noordse kledingmerk SELECTED. De mode die wordt ontworpen is er een die kan worden beschreven als Scandinavisch en minimalistisch. Door in te spelen op trends, maar toch ook trouw te blijven aan klassieke stijlen, wordt elk seizoen een collectie gepresenteerd waar de moderne man van zal houden. Je vindt onder andere SELECTED HOMME truien voor heren, casual overhemden en alles om jezelf in het net te steken dankzij de pakken en colberts.

SELECTED HOMME voor een tijdloze garderobe

Wanneer je de kleding van SELECTED HOMME bekijkt, dan zal direct opvallen dat de vormgeving zeer clean is. Zo wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van effen kleuren of streepdessin, en in een uitzonderlijk geval zijn er in het oog springende bloemendessin te vinden in de SELECTED HOMME overhemden voor heren. Het modemerk is karakteriserend voor de Scandinavische stijl. Door de vrij minimalistische vormgeving is de kleding gemakkelijk te combineren met elkaar en andere merken. Ga dus op ontdekkingstocht in de nieuwe collectie en waan jezelf in de casual stijl van SELECTED HOMME.

Een speciale outfit voor een speciale gelegenheid

Omdat SELECTED HOMME weet dat stijl een individuele smaak is, wordt rekening gehouden met de stijlen uit het huidige modebeeld. Zo zijn naast klassiek design ook trendgevoelige en haute couture ontwerpen verkrijgbaar. Op deze manier is elke man – van top tot teen – te kleden in het modemerk uit Noorwegen. Staat er een speciale gelegenheid in het vooruitzicht? Je filtert eenvoudig op gelegenheid, zodat je direct smart casual, casual en zakelijke kledingstukken te zien krijgt. Ontdek bijvoorbeeld de elegante SELECTED HOMME pakken en colberts voor heren.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl