Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Selected Homme

SELECTED HOMME heeft een scherp gevoel voor mode en blijft trouw aan zijn Scandinavische roots met klassieke tijdloze items. Mix & match je bestaande garderobe met de nieuwkomers van het seizoen om zo een eigentijdse look te creëren.

Selected Homme

26 artikelen
Filter & sorteer
26 artikelen
26 van 26 gezien

SELECTED HOMME bij de Bijenkorf

SELECTED HOMME is de herenmode lijn van het Noordse kledingmerk SELECTED. De mode die wordt ontworpen is er een die kan worden beschreven als Scandinavisch en minimalistisch. Door in te spelen op trends, maar toch ook trouw te blijven aan klassieke stijlen, wordt elk seizoen een collectie gepresenteerd waar de moderne man van zal houden. Je vindt onder andere SELECTED HOMME truien voor heren, casual overhemden en alles om jezelf in het net te steken dankzij de pakken en colberts.

SELECTED HOMME voor een tijdloze garderobe

Wanneer je de kleding van SELECTED HOMME bekijkt, dan zal direct opvallen dat de vormgeving zeer clean is. Zo wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van effen kleuren of streepdessin, en in een uitzonderlijk geval zijn er in het oog springende bloemendessin te vinden in de SELECTED HOMME overhemden voor heren. Het modemerk is karakteriserend voor de Scandinavische stijl. Door de vrij minimalistische vormgeving is de kleding gemakkelijk te combineren met elkaar en andere merken. Ga dus op ontdekkingstocht in de nieuwe collectie en waan jezelf in de casual stijl van SELECTED HOMME.

Een speciale outfit voor een speciale gelegenheid

Omdat SELECTED HOMME weet dat stijl een individuele smaak is, wordt rekening gehouden met de stijlen uit het huidige modebeeld. Zo zijn naast klassiek design ook trendgevoelige en haute couture ontwerpen verkrijgbaar. Op deze manier is elke man – van top tot teen – te kleden in het modemerk uit Noorwegen. Staat er een speciale gelegenheid in het vooruitzicht? Je filtert eenvoudig op gelegenheid, zodat je direct smart casual, casual en zakelijke kledingstukken te zien krijgt. Ontdek bijvoorbeeld de elegante SELECTED HOMME pakken en colberts voor heren.