Sieraden & horloges

Sieraden en horloges maken dé outfit. Je kunt met deze luxueuze accessoires je persoonlijke stijl laten zien. Van robuuste armbanden en smartwatches voor heren tot aan minimalistische kettingen en horloges voor dames. Ontdek het bij de Bijenkorf.

Sieraden en horloges bij de Bijenkorf

Voor een sieraad of horloge voor heren en dames zit je bij de Bijenkorf aan het goede adres. Voor iedere smaak en stijl is er wel een passend horloge of sieraad te vinden. Van tijdloze prachtstukken tot aan trendgevoelige exemplaren. Zo vind je in de collectie damessieraden diverse statement oorbellen voor een opvallende look en een uiteenlopend aanbod aan minimalistische kettingen. Terwijl de herensieraden stoerheid uitstralen dankzij de veelzijdige robuuste armbanden.

Van klassieke horloges tot aan robuuste smartwatches

Ook de horlogecollectie is uiteenlopend. Investeer in een hoogwaardige ‘Swiss Made’ horloge van Zwitserse horlogehuizen. Of verrijk je pols met een minimalistische analoge horloge verkrijgbaar in een breed kleurenpalet. Degene die graag zijn of haar doelen willen behalen, kunnen hun hart ophalen aan diverse sporthorloges en smartwatches. Met deze horloges kun je namelijk precies zien hoeveel calorieën je verbrandt, je hartslag meten en je work-outs bijhouden. Daarbij krijg je al je berichten binnen, zodat je geen enkele oproep mist. Ontdek het in de collectie dameshorloges en herenhorloges.