Masque de Nuit Velours aux Fleurs de Safran - gezichtsmasker

113,502023-01-30T15:51:31.661Z113.5
SisleySisley Masque de Nuit Velours aux Fleurs de Safran - gezichtsmasker997409009100000
Maat60 ml
Online nog 2 beschikbaar
Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Het kalmerende en herstellende nachtmasker Masque de Nuit Velours aux Fleurs de Safran helpt de droge huid 's nachts sterker te worden.

- Optimaliseert de natuurlijke nachtelijke herstelprocessen van de huid.
's Nachts, op het moment dat de huid niet wordt blootgesteld aan schadelijke invloeden, herstelt de huid de geleden schade van de afgelopen dag. Dit kalmerende masker bevat zeer effectieve ingrediënten (tijmhoning, karitéboter) die de nachtelijke herstelprocessen van de huid ondersteunen. Bij het ontwaken is de huid hersteld, gerevitaliseerd, sterker en beter bestand tegen schadelijke invloeden.
- De huid is intensief gevoed en gehydrateerd dankzij een cocktail van krachtige plantaardige actieve ingrediënten (macadamia- en katoenzaadolie, kokumboter, Japans leliegras en padina pavonica-extract).
- Kalmeert de droge huid en laat haar comfortabel aanvoelen. Zorgt direct voor een gevoel van welzijn dankzij de kalmerende textuur en geur die de huid omhullen met zachtheid. Saffraankrokusextract kalmeert de droge huid en laat haar bij het ontwaken weer comfortabel en soepel aanvoelen. Dit masker kan ook worden gebruikt als SOS-masker om de huid in slechts tien minuten te kalmeren.

Als nachtmasker: breng het masker één of twee keer per week in een dun laagje aan op het gezicht en de hals in plaats van uw dagelijkse huidverzorging en laat het masker de hele nacht zitten.

Als SOS-masker: breng een dikke laag aan op het gezicht en de hals. Laat het masker tien minuten inwerken. Masseer het masker na deze tien minuten in de huid.


Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Sisley113,50

Masque de Nuit Velours aux Fleurs de Safran - gezichtsmasker