Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Witte dekbedovertrekken

Een wit dekbedovertrek voorziet jouw slaapkamer direct van een zuivere en frisse touch. Of je nu de voorkeur hebt voor gebroken wit of ivoor: witte tinten creëren een heldere ambiance. Bij de Bijenkorf vind je exemplaren gemaakt van weldadige materialen, waaronder Egyptisch katoen en linnen.

54 artikelen
  • 1-persoons dekbedovertrekken
  • 2-persoons dekbedovertrekken
  • Kinderdekbedovertrekken
  • Lits-jumeaux dekbedovertrekken
  • Lits-jumeaux XL dekbedovertrekken
Filter & sorteer
54 artikelen

Een wit dekbedovertrek voorziet jouw slaapkamer direct van een zuivere en frisse touch. Of je nu de voorkeur hebt voor gebroken wit of ivoor: witte tinten creëren een heldere ambiance. Bij de Bijenkorf vind je exemplaren gemaakt van weldadige materialen, waaronder Egyptisch katoen en linnen.

Witte dekbedovertrekken bij de Bijenkorf

Niets oogt uitnodigend als een knisperend wit dekbedovertrek. De zuivere tint voorziet iedere slaapkamer van een frisse ambiance. Bovendien ogen witte tinten schoon, helder en elegant. Het is een tijdloze tint die met ieder slaapkamerinterieur gecombineerd kan worden. Van sneeuwwitte tinten tot exemplaren met een beige ondertoon: de mooiste witte dekbedovertrekken vind je bij de Bijenkorf.

Een wit dekbedovertrek: zuiver, helder en fris

Een wit dekbedovertrek van katoen perkal voelt aangenaam koel aan én kreukelt minimaal. Ideaal voor wie niet dol is op strijken! Tussen de [slaapkamer] items van de Bijenkorf kun je bovendien terecht voor witte lakens én kussenslopen. Zo matched al beddengoed en creëer je een samenhangend geheeld. De witte dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in diverse maten, variërend van 200 x 200 witte dekbedovertrekken tot 240 x 220 witte dekbedovertrekken. Uiteraard zijn de 1-persoons dekbedovertrekken niet overgeslagen. De Bijenkorf biedt namelijk effen exemplaren én varianten met subtiele dessins. Een wit Snurk dekbedovertrek is perfect om de kinderkamer te voorzien van een harmonieus element.

Witte dekbedovertrekken met harmonieuze designs

Witte dekbedovertrekken vormen een cruciaal onderdeel voor een eenvoudig ingerichte slaapkamer. Wie een minimalistische omgeving prefereert, wordt geheid blij van de Bijenkorf home witte dekbedovertrekken. Hier vind je exemplaren in diverse tinten wit, maar ook designs met een subtiel patroon. Ook bewonder je hier ontwerpen met broderie. Deze delicate textuur voegt een bijzonder visueel element toe én maakt een minimalistisch dekbedovertrek nét iets unieker. Hetzelfde geldt voor de witte dekbedovertrekken van Essenza.

Welk merk verkoopt duurzame witte dekbedovertrekken?

De Kayori dekbedovertrekken zijn in diverse witte tinten verkrijgbaar, variërend van hagelwit tot ingetogen beige. Bovendien zijn de dekbedovertrekken van Kayori gemaakt met 100% natuurlijke materialen én met respect voor de natuur. Kayori houdt rekening met een eerlijk productieproces en de impact op het milieu.

Welk wit dekbedovertrek hoef je niet te strijken?

Tussen de witte dekbedovertrekken van de Bijenkorf vind je diverse materialen die niet kreukgevoelig zijn. Een katoensatijnen dekbedovertrek kreukt nauwelijks, waardoor het materiaal er te allen tijde perfect glad uitziet. Een exemplaar van linnen ziet er daarentegen beter uit wanneer het over subtiele plooien beschikt.