Vandyck Dekbedovertrekken

Stijlvol, puur, tijdloos en elegant: slechts enkele woorden die de dekbedovertrekken van Vandyck omschrijven. Dankzij de dromerige kleuren, hoogwaardige materialen en prachtige dessins zijn de Vandyck dekbedovertrekken een genot om onder te slapen én om naar te kijken.

4 artikelen

Stijlvol, puur, tijdloos en elegant: slechts enkele woorden die de dekbedovertrekken van Vandyck omschrijven. Dankzij de dromerige kleuren, hoogwaardige materialen en prachtige dessins zijn de Vandyck dekbedovertrekken een genot om onder te slapen én om naar te kijken.

Vandyck dekbedovertrekken bij de Bijenkorf

Wat zijn ze mooi, die dekbedovertrekken van Vandyck! Luxe stoffen, prachtige dessins: alles aan deze dekbedovertrekken is een feestje voor de zintuigen. Laat je inspireren door de uitgebreide collectie en vind zo een mooi nieuw overtrek dat voldoet aan jouw wensen.

Vandyck dekbedovertrekken: een genot om onder te slapen

Voor een dekbedovertrek is de stof minstens net zo belangrijk als het dessin op de stof. Wat betreft dessin is er bij Vandyck genoeg moois om uit te kiezen. Denk aan elegante bloemen- en vlinderdessins, dromerige papegaaien- of ooievaardessins, of juist rustgevende uni- of grafische dessins. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, alle dessins zijn stijlvol en elegant. Wat betreft stof: Vandyck gebruikt veel katoensatijn in de collecties. Dit materiaal voelt extra fijn op de huid omdat het de fijne eigenschappen heeft van zowel katoen als satijn: ademend, superzacht en een mooie glans.

Creëer sfeer met een Vandyck dekbedovertrek

Qua kleurgebruik houdt Vandyck het ook vrij neutraal, licht en luchtig. Zo vind je bijvoorbeeld veel dekbedovertrekken van Vandyck in blauw voor een rustgevend effect. Met de dekbedovertrekken van Vandyck in wit of de Vandyck dekbedovertrekken in grijs voelt het net alsof je onder een heerlijk hotel dekbedovertrek slaapt: pure verwennerij. Voor de liefhebbers van een uitgebreider kleurenpalet zijn er ook genoeg exemplaren in multicolor te vinden. Waar je ook voor gaat, de dekbedovertrekken van Vandyck zijn een aanwinst voor elke slaapkamer.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl