Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Yumeko dekbedovertrekken

Verbeter jouw nachtrust met de dekbedovertrekken van Yumeko. Dit Amsterdamse merk biedt hoogwaardig beddengoed gemaakt van prachtige materialen. Ontdek de Yumeko dekbedovertrekken uit ons ruime assortiment en geniet van hoge kwaliteit.

32 artikelen
  • 1-persoons dekbedovertrekken
  • 2-persoons dekbedovertrekken
  • Kinderdekbedovertrekken
  • Lits-jumeaux dekbedovertrekken
Filter & sorteer
32 artikelen
32 van 32 gezien

Verbeter jouw nachtrust met de dekbedovertrekken van Yumeko. Dit Amsterdamse merk biedt hoogwaardig beddengoed gemaakt van prachtige materialen. Ontdek de Yumeko dekbedovertrekken uit ons ruime assortiment en geniet van hoge kwaliteit.

Yumeko dekbedovertrekken bij de Bijenkorf

Een goed dekbedovertrek zorgt ervoor dat je heerlijk slaapt en daarnaast ook dat jouw slaapkamer een sfeervolle uitstraling krijgt. De dekbedovertrekken van Yumeko staan bekend om hun hoge kwaliteit en prachtige dessins. Deze dekbedovertrekken stralen rust uit. Ontdek het beddengoed vervaardigd van biologisch katoensatijn en biologisch katoen perkal. Deze stoffen ademen goed en zijn daarnaast ook erg zacht. Dit zorgt ervoor dat je ’s nachts wellicht nog beter slaapt. Geniet van de hoogwaardige kwaliteit van Yumeko dekbedovertrekken.

Geef jouw slaapkamer een upgrade met Yumeko dekbedovertrekken

Yumeko biedt dekbedovertrekken in prachtige kleuren en prints. Ga bijvoorbeeld voor één van de effen groene Yumeko dekbedovertrekken. Deze warme kleur creëert gegarandeerd sfeer in jouw slaapkamer. Ook de witte Yumeko dekbedovertrekken zijn een uitstekende keuze. Dit beddengoed zorgt voor een frisse uitstraling in de slaapkamer. Bepaal welk dekbedovertrek past bij jouw interieur en vind de mooiste ontwerpen in onze collectie Yumeko dekbedovertrekken. Hiermee geef je jouw kamer een luxueuze uitstraling en tegelijkertijd geniet je van de hoge kwaliteit van dit prachtige merk.

Zijn Yumeko dekbedovertrekken duurzaam?

Yumeko is erop gericht zo duurzaam mogelijk te zijn. De dekbedovertrekken van Yumeko zijn voor een groot deel gemaakt van biologisch katoen en linnen. Waar mogelijk hanteert Yumeko een Fairtrade keurmerk.

Van welk materialen zijn Yumeko dekbedovertrekken gemaakt?

Bij Yumeko is er keuze uit talloze verschillende materialen. Zo zijn er dekbedovertrekken van biologisch katoen, biologisch katoen perkal, biologisch katoensatijn, katoen, katoensatijn, linnen en tencel. Bekijk bijvoorbeeld de prachtige blauwe dekbedovertrekken van Yumeko van linnen of tencelblend, of kies voor een luxe roze dekbedovertrek van Yumeko van katoensatijn.