Hoofdkussens

Een comfortabel hoofdkussen is zeer belangrijk voor een goede nachtrust. We brengen immers bijna een derde van ons leven slapend door. Bij de Bijenkorf vind je hoofdkussens met een natuurlijke, synthetische of donsvulling. Of je nu een rugslaper, buikslaper of zijslaper bent: het geschikte hoofdkussen vind je in onze online shop!

36 artikelen
Filter & sorteer
  • 36 artikelen
36 van 36 gezien

Advies Hoofdkussens

Hulp nodig bij het vinden van het juiste hoofdkussen? Wij adviseren je graag.

Hoofdkussens bij de Bijenkorf

Voor een optimaal slaapcomfort is het van belang dat je voor een hoofdkussen gaat dat bij jou past. In de webshop van de Bijenkorf is er een geschikt exemplaar voor iedereen te vinden: of je nu op zoek bent naar een dons- of synthetisch kussen, met- of zonder neksteun, voor een zij- of rugslaper, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoofdkussens voor ieder type slaper

De meeste mensen slapen gedurende de nacht op hun zij of rug, of een combinatie van beiden. Daarom vind je in ons assortiment een ruim aantal hoofdkussens voor de rug & zijslaper of hoofdkussens voor de zijslaper. Het type kussens voor de zijslaper is iets hoger en dikker dan het gemiddelde kussen, om de nek voldoende ondersteuning te bieden.

Ben je een buik- of rugslaper? Ook dan kun je natuurlijk terecht in onze online shop, met een mooie selectie aan hoofdkussens voor de buikslaper en hoofdkussens voor de rugslaper. Zowel de kussens voor de buik- als de rugslaper zijn wat dunner in vergelijking met de kussens voor de zijslaper. De buikslaper heeft namelijk een dun kussen nodig om de nek te ontlasten. Ook voor de rugslaper werkt een dun kussen bevorderend voor de juiste slaaphouding.

Welk materiaal vulling kan ik het beste kiezen voor mijn kussen?

Elk materiaal kent zijn specifieke voordelen, en iedereen heeft zo zijn of haar eigen voorkeuren wat betreft materiaal. Een hoofdkussen met een vulling van dons is goed vormbaar, waardoor je altijd voorzien bent van steun op de door jou gewenste plekken. Daarnaast kun je het kussen wassen op 30 graden met een wasmiddel voor fijne was. Een hoofdkussen met synthetische vulling heeft als voordeel dat deze goed wasbaar is en daardoor lekker fris blijft. Ook zijn deze type kussens vaak verkrijgbaar met neksteun indien gewenst.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl