Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Smeg

Het Italiaanse merk Smeg brengt al ruim 70 jaar smaakvolle keukenapparatuur op de markt, met de grootste aandacht voor functie en vorm. De producten van Smeg ademen elegantie en stijl. Of je nu kiest voor een Smeg waterkoker of een Smeg keukenmachine, je haalt gegarandeerd een echte eyecatcher in huis.

Smeg

128 artikelen
Filter & sorteer
128 artikelen

Smeg bij de Bijenkorf

Smeg is al meer dan 70 jaar een begrip op het gebied van keukenapparatuur, van Smeg waterkokers tot Smeg koffiemachines. Smeg werkt samen met wereldberoemde architecten voor hun elegante en smaakvolle ontwerpen. Maar de keukenapparatuur van Smeg is niet alleen een echte blikvanger voor in huis, ook aan het technische aspect is gedacht. In de laboratoria van Smeg wordt namelijk hard gewerkt om een zo hoog mogelijke duurzaamheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid te garanderen. Esthetiek en techniek komen samen in de apparatuur van Smeg.

Smaakvolle keukenapparatuur van Smeg

Met het uitgebreide assortiment aan keukenapparatuur van Smeg bij de Bijenkorf kun jij ongetwijfeld een item naar jouw wens vinden. Zo bieden wij onder andere Smeg keukenmachines in diverse kleuren en met een fijne retro twist. De retro uitstraling en levendige kleuren komen ook weer terug in de collectie Smeg waterkokers. De waterkokers staan stevig op hun plaats dankzij antislipvoetjes. Last but not least, neem ook eens een kijkje bij het assortiment Smeg broodroosters. Met deze prachtige 50’s Style broodroosters wordt het maken van toast weer een feestje!

Waar komt Smeg vandaan?

Het Italiaanse merk Smeg is in 1948 in Guastalla, vlakbij Reggio Emilia in Italië opgericht door Vittorio Bertazzoni. Uit de Italiaanse identiteit van Smeg komt know-how, creativiteit en stijl voort. Smeg brengt objecten, zoals de Smeg blenders of broodroosters, tot leven met inventieve elegantie, originaliteit en kwaliteit. Smeg is “Made in Italy”!

Wat is een Smeg kettle?

De gekleurde retro Smeg waterkokers zijn iconisch. De grote variatie aan kleuren – van zwart en zilver tot pastel blauw, groen of roze – past bij ieders interieur. De Smeg waterkokers zijn snel, veilig en betrouwbaar. Je vindt deze hoogwaardige waterkokers in 1,7 liter variant, als mini waterkoker en als waterkoker met variabele temperatuur.