Smeg

Het Italiaanse merk Smeg brengt al ruim 70 jaar met de grootste aandacht voor functie en vorm smaakvolle keukenapparatuur op de markt. De producten van Smeg ademen elegantie en stijl. Of je nu kiest voor een Smeg waterkoker of een Smeg keukenmachine, je haalt gegarandeerd een echte eyecatcher in huis.
  • Home
  • arrow-small__rightSmeg

Smeg

134 artikelen
Filter & sorteer
134 artikelen

Smeg wonen bij de Bijenkorf

Smeg is al geruime tijd een begrip op het gebied van keukenapparatuur. Niet alleen is de keukenapparatuur van Smeg een echte blikvanger voor in huis, ook aan het technische aspect is gedacht. In de laboratoria van Smeg wordt namelijk hard gewerkt om een zo hoog mogelijke duurzaamheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid te garanderen. Esthetiek en techniek komen samen in de apparatuur van Smeg.

Smaakvolle keukenapparatuur van Smeg

Met het uitgebreide assortiment aan keukenapparatuur van Smeg bij de Bijenkorf kun jij ongetwijfeld een item naar jouw wens vinden. Zo bieden wij onder andere Smeg keukenmachines in diverse kleuren en met een fijne retro twist. De retro uitstraling en levendige kleuren komen ook weer terug in de collectie Smeg waterkokers. De waterkokers staan stevig op hun plaats dankzij antislipvoetjes. Last but not least, neem ook eens een kijkje bij het assortiment Smeg broodroosters. Met deze prachtige 50’s Style broodroosters wordt het maken van toast weer een feestje!