Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Stone Island

Het Italiaanse modemerk staat bekend om z’n bijzondere stoffen en duurzame kwaliteit. Vanaf dat het merk werd opgericht, domineerde het meteen het straatbeeld; casual kledingstukken die naast stijlvol en militaristisch, ook nog eens sportief en comfortabel zijn.
  • Home
  • arrow-small__rightStone Island
81 artikelen
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
81 artikelen

Stone Island bij de Bijenkorf

Het Italiaanse modemerk Stone Island heeft naam gemaakt door revolutionaire kledingstukken van hoge kwaliteit te ontwikkelen. Waarom revolutionair? Bij Stone Island doen de designers uitgebreid onderzoek naar de materialen en kleuren die ze gebruiken voor hun ontwerpen. Het assortiment van de Bijenkorf bestaat uit een grote collectie van sportieve T-shirts en vesten van het merk, maar ook de Stone Island jassen voor heren zijn ieder seizoen weer ongekend populair. Neem een kijkje in de wereld van het modemerk die de stone washed look op de modieuze kaart heeft weten te zetten.

De sportieve Stone Island collectie

De uitstraling van Stone Island is stijlvol, innovatief, sportief en militaristisch; een stijl die modebewuste mannen van jong tot oud aanspreekt. In de collectie van Stone Island vind je dan ook verschillende soorten kledingstukken voor heren. Wat te denken van de stoere Stone Island vesten voor heren of juist een van de sportieve herentruien van Stone Island? Hoewel alle items stuk voor stuk op een goede manier vertegenwoordigd zijn, moeten de populairste kledingstukken toch wel de polo’s van Stone Island voor heren zijn. Fijne basics die zich altijd kenmerken door mooie stoffen, perfecte kwaliteit en de verwerking van het befaamde logo. .

Het kompaslogo op kleding en accessoires

Als er naast de hoge kwaliteit nog iets kenmerkend is aan Stone Island's herenkleding, dan is dat ongetwijfeld het logo. Het logo is gemaakt de vorm van een kompas, en wordt in bovenkleding in de regel op de linkermouw bevestigd. Bijzonder hieraan is dat het embleem afneembaar is, en vastzit door middel van knoopjes. Bij Stone Island broeken vind je het logo vaak op de rechterachterzak. Handig, want om de kleding zo een wat formelere look te geven kun je ook de patch verwijderen. Zelfs op de populaire petten voor heren Stone Island is het logo steevast verwerkt.

Shop Stone island met korting in de Stone Island Sale.