Stone Island

Het Italiaanse modemerk staat bekend om z’n bijzondere stoffen en duurzame kwaliteit. Vanaf dat het merk werd opgericht, domineerde het meteen het straatbeeld; casual kledingstukken die naast stijlvol en militaristisch, ook nog eens sportief en comfortabel zijn.

Stone Island

277 artikelen
  • Heren
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
277 artikelen
48 van 277 gezien

Stone Island bij de Bijenkorf

Het Italiaanse modemerk Stone Island heeft naam gemaakt door revolutionaire kledingstukken van hoge kwaliteit te ontwikkelen. Waarom revolutionair? Bij Stone Island doen de designers uitgebreid onderzoek naar de materialen en kleuren die ze gebruiken voor hun ontwerpen. Het assortiment van de Bijenkorf bestaat uit een grote collectie van sportieve T-shirts en vesten van het merk, maar ook de Stone Island jassen voor heren zijn ieder seizoen weer ongekend populair. Neem een kijkje in de wereld van het modemerk die de stone washed look op de modieuze kaart heeft weten te zetten.

De sportieve Stone Island collectie

De uitstraling van Stone Island is stijlvol, innovatief, sportief en militaristisch; een stijl die modebewuste mannen van jong tot oud aanspreekt. In de collectie van Stone Island vind je dan ook verschillende soorten kledingstukken voor heren. Wat te denken van de stoere Stone Island vesten voor heren of juist een van de sportieve herentruien van Stone Island? Hoewel alle items stuk voor stuk op een goede manier vertegenwoordigd zijn, moeten de populairste kledingstukken toch wel de polo’s van Stone Island voor heren zijn. Fijne basics die zich altijd kenmerken door mooie stoffen, perfecte kwaliteit en de verwerking van het befaamde logo. .

Het kompaslogo op kleding en accessoires

Als er naast de hoge kwaliteit nog iets kenmerkend is aan Stone Island's herenkleding, dan is dat ongetwijfeld het logo. Het logo is gemaakt de vorm van een kompas, en wordt in bovenkleding in de regel op de linkermouw bevestigd. Bijzonder hieraan is dat het embleem afneembaar is, en vastzit door middel van knoopjes. Bij Stone Island broeken vind je het logo vaak op de rechterachterzak. Handig, want om de kleding zo een wat formelere look te geven kun je ook de patch verwijderen. Zelfs op de populaire petten voor heren Stone Island is het logo steevast verwerkt.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl