Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Terugroepacties

Als een product dat wij verkopen door ontwerp- of constructiefouten gevaar oplevert voor de gebruiker, zijn wij verplicht je hierover te informeren. Op deze pagina vind je actuele terugroepacties en veiligheidswaarschuwingen van onze leveranciers. Heb je een van de onderstaande producten bij de Bijenkorf gekocht? Lees dan hier wat je moet doen.

Konges Slojd nachtlampje

In verband met productveiligheid roept onze leverancier Konges Slojd het volgende product terug: Night Light Lemon. We verzoeken je om onmiddellijk te stoppen met het gebruik van het product en het te vernietigen. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag retour. Lees hier meer over deze terugroepactie.

Voor meer informatie kun je terecht bij onze klantenservice.

Ammehoela Gilet Emmy

In verband met productveiligheid roept onze leverancier van Ammehoela het volgende product terug: Ammehoela Gilet Emmy. We verzoeken je om onmiddellijk te stoppen met het gebruik van het product en het bij ons terug te brengen. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag retour. Lees hier meer over deze terugroepactie.

Voor meer informatie kun je terecht bij onze klantenservice.

Airforce Hoodies Maat 128 / 8 jaar en kleiner

In verband met productveiligheid roept onze leverancier van Airforce het volgende product terug: Airforce hoodie met maat 104, 116, of 128. We verzoeken je om onmiddellijk te stoppen met het gebruik van het product en het bij ons terug te brengen. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag retour. Lees hier meer over deze terugroepactie.

Voor meer informatie kun je terecht bij onze klantenservice.