Terugroepacties

Als een product dat wij verkopen door ontwerp- of constructiefouten gevaar oplevert voor de gebruiker, zijn wij verplicht je hierover te informeren. Op deze pagina vind je actuele terugroepacties en veiligheidswaarschuwingen van onze leveranciers. Heb je een van de onderstaande producten bij de Bijenkorf gekocht? Lees dan hier wat je moet doen.

'Teens' Oversized Hoodie van The North Face

Naar aanleiding van een kwaliteitsstudie roept onze leverancier van The North Face het volgende product terug: 'Teens Oversized Hoodie'. We verzoeken je om onmiddellijk te stoppen met het gebruik van het product en het artikel bij ons in te leveren. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag retour. Lees hier meer over deze terugroepactie en wat je precies moet doen.

The Laundress

In verband met productveiligheid roept onze leverancier The Laundress een aantal was- en schoonmaakproducten terug. We verzoeken je om onmiddellijk te stoppen met het gebruik van de producten en de artikelen bij ons terug te brengen. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag retour. Lees hier  meer over deze terugroepactie.

Voor meer informatie kun je terecht bij onze klantenservice.