The New Originals

Het Amsterdamse The New Originals komt met een innoverend concept om zo creativiteit op de kaart te zetten. Hier hoort geen heren- of damescollectie bij, maar wel een stijlvolle uniseks-collectie, waardoor The New Originals draagbaar is voor iedereen.
  • Home
  • arrow-small__rightThe New Originals

The New Originals

14 artikelen
Filter & sorteer
14 artikelen
14 van 14 gezien

The New Originals bij de Bijenkorf

Het Amsterdamse The New Originals komt met een innoverend concept om zo creativiteit op de kaart te zetten. Hier hoort geen heren- of damescollectie bij, maar wel een stijlvolle uniseks-collectie, waardoor The New Originals draagbaar is voor iedereen. Het modemerk streeft naar een duurzame en krachtige kledingcollectie en is ontworpen voor dames en heren die graag out of the box denken. Het logo staat dan ook voor een doos, verwijzend naar een puzzel: een methode om out of the box te denken. Ben jij al fan van The New Originals? Neem een kijkje in de dames- en herencollectie van The New Orginals.

Uniseks mode van The New Originals

De heren- en damescollectie van The New Originals kenmerkt zich door de eenvoudige ontwerpen. Hierdoor zijn de designs van het modemerk simpel doch stijlvol en makkelijk te combineren. De collecties bestaat uit cargobroeken, T-shirts en hoodies van The New Originals verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Maak je outfit compleet en kies voor een urban touch met de speelse sokken van The New Originals.