Winkels & Openingstijden
Klantenservice
TrendingBestseller
Duurzamer

The Ordinary

Hyaluronic Acid (HA) 2% + B5 - hydraterend serum

9,90
The OrdinaryThe Ordinary Hyaluronic Acid (HA) 2% + B5 - hydraterend serum119209132600000
Maat30 ml

Hyaluronic Acid (HA) kan tot 1.000 keer zijn gewicht aan water aantrekken en hydrateert de huid diep. De combinatie met vitamine B5 bevordert de hydratatie van het huidoppervlak.

Hyaluronzuur (Hyaluronic Acid, afgekort: HA) komt van nature in de huid voor, maar de natuurlijke functie ervan is geen hydratatie. Veel producten die HA bevatten claimen te hydrateren, maar HA is een te groot molecuul dat de huid niet kan binnendringen en in plaats daarvan op het oppervlak zit en vocht uit de huid kan trekken, waardoor het oppervlak tijdelijk zacht en gehydrateerd aanvoelt maar nadat het product is afgespoeld deze juist trekkerig kan aanvoelen.

Deze formule van The Ordinary maakt gebruik van drie vormen van HA met verschillende molecuulgewichten, evenals een HA-crosspolymeer, om hydratatie van meerdere diepte en zichtbare opvulling te bieden zonder water uit de huid te halen om de tijdelijke hydratatie van het oppervlak te verbeteren. Hierdoor zal de huid nadat het product is afgespoeld niet trekkerig maar juist gehydrateerd en vol aan blijven voelen.

Productgebruik:
- Breng een paar druppels aan voor het gebruik van crèmes
- Niet op een beschadigde huid aanbrengen

The Ordinary9,90

Hyaluronic Acid (HA) 2% + B5 - hydraterend serum