Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Duurzamer

The Ordinary

The Balance Set - Limited Edition verzorgingsset

31,70
The OrdinaryThe Ordinary The Balance Set - Limited Edition verzorgingsset119209111600000

Dit huidverzorgingsregime reinigt de huid zachtjes, richt zich op de doffe huid en onregelmatigheden in de textuur, brengt de talgproductie in balans en zorgt voor een onmiddellijke hydratatie.

Squalane Cleanser 50 ml
Squalane Cleanser is een zachte cleanser die make-up verwijdert en de huid zacht laat aanvoelen. De formule bevat Squalane, een hydraterend ingrediënt dat de huid voedt en onzuiverheden vermindert. De cleanser is non-comedogeen, zeepvrij en is geschikt voor alle huidtypes. Breng het product aan op de handen en warm het product op door te wrijven. De cleanser smelt naar een olieachtige textuur. Masseer het product goed in op het droge gezicht en spoel het af met warm water.

Niacinamide 10% + Zink 1% 30 ml
Niacinamide (Vitamine B3) gaat rode vlekken en onzuiverheden tegen. De hoge concentratie van 10% niacinamide wordt in de formule ondersteund door zink en andere ingrediënten die samen talgregulerend werken. Breng 's morgens en 's avonds een paar druppels aan op het gezicht. 

Salicylzuur 2% Masker 50 ml
The Ordinary Salicylic Acid 2% Masque is ontwikkeld om een doffe teint en onregelmatige textuur aan te pakken. De formule, doordrenkt met houtskool en klei, verbetert gladheid en helderheid waardoor de huid verfrist aanvoelt. Salicylzuur is een geschikt ingrediënt voor het verwijderen van dode huidcellen op het oppervlak van een vette en onzuivere huid, met als doel een stralende huid eronder te onthullen. Houtskool en klei zijn ingrediënten die bekend staan om hun diepe reinigende eigenschappen. Ze helpen bij het verwijderen van gezichtsverontreinigingen die anders op het huidoppervlak achterblijven en poriën verstoppen. Gebruik een of twee keer per week, bij voorkeur 's avonds, op een grondig gereinigde, droge huid.

Natural Moisturizing Factors + HA 30 ml
Natural Moisturizing Factors (NMF) zijn elementen die de buitenste laag van de huid beschermen en gehydrateerd houden. NMF bestaat uit meerdere aminozuren, vetzuren, triglyceriden, ureum, ceramiden, fosfolipiden, glycerine, sacchariden, natrium PCA, hyaluronzuur en vele andere verbindingen die van nature in de huid aanwezig zijn. Dit product hydrateert de huid en geeft blijvende resultaten bij langdurig gebruik. Na het serum aanbrengen indien nodig voor een doeltreffende hydratatie van het huidoppervlak.

Bekijk meer