Tiffany & Co.

In 1837 in New York begonnen en inmiddels wereldwijd bekend om begeerlijke juwelen: het designhuis Tiffany & Co. Ontdek deskundig vakmanschap en innovatieve ontwerpen bij de Bijenkorf.

Tiffany & Co. VIP service. Wil je in alle rust winkelen en persoonlijk advies ontvangen? Maak een afspraak voor onze exclusieve VIP service. Maak een afspraak.

Tiffany HardWear

Geïnspireerd op de gedurfde energie en krachtige architectuur van New York City, komt de Tiffany HardWear collectie tot leven. Ontdek een samenspel van spanning, proportie en balans.

Tiffany Diamond Jewellery

Met Tiffany Diamond Jewellery bouwt het merk voort op haar historische erfgoed als leider in deskundig vervaardigde diamanten sieraden. Tiffany’s diamanten zijn een toonbeeld van vakkundige geslepenheid en verbluffende schoonheid.

Tiffany T

De Tiffany T-ontwerpen worden gekenmerkt door een slank T-motief, oftewel de handtekening van het merk

Return to Tiffany

Het legendarische hartje staat centraal in de Return to Tiffany collectie met ontwerpen die doen denken aan een sleutelhanger uit de jaren '60. Ieder design staat voor nalatenschap; klaar om generaties lang gekoesterd te worden.

Tiffany Victoria

Bloem- en liaanmotieven schitteren in platina en 18k geel- en roségoud met marquise geslepen diamanten in de Tiffany Victoria collectie. Onder andere gedragen door Beyoncé.

Tiffany Knot

De Tiffany Knot collectie belichaamt kracht en elegantie. Laat een blijvende indruk achter met verstrengelde ontwerpen die de verbinding tussen mensen symboliseren.

Tiffany & Co. is één van de meest iconische juwelenmerken. Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreide collectie aan schitterende Tiffany & Co. sieraden en luxueuze zonnebrillen voor een glamour look.

Tiffany & Co. bij de Bijenkorf

Het legendarische merk Tiffany & Co. staat bekend om de tijdloze schoonheid van haar verfijnde sieraden, die voortkomen uit overtreffend vakmanschap. Zowel dames als heren kunnen bij de Bijenkorf hun hart ophalen aan de mooie creaties van het merk: van Tiffany & Co. ringen met diamanten tot prachtige kettingen met parels en armbanden met schakels. Vergeet naast de geliefde sieradencollecties, zoals Tiffany Elsa Peretti en Tiffany Keys, ook niet om een kijkje te nemen bij de zonnebrillen van Tiffany & Co.

Over het merk Tiffany & Co.

Tiffany & Co. biedt een wereld vol luxe, schoonheid en ambacht. Het merk is opgericht door Charles Lewis Tiffany, een visionaire handelaar met een ongekende passie voor diamanten. Charles Tiffany was de eerste juwelier die de diamanten verlovingsring positioneerde als een symbool voor liefde. Al 130 jaar speelt de diamanten verlovingsring een rol in de meest iconische liefdesverhalen. In 1961 kwam de filmklassieker Breakfast at Tiffany’s uit met Audrey Hepburn in de hoofdrol, wat de legendarische status van het juwelenhuis alleen maar versterkte. Vandaag de dag is het nog steeds de droom van iedere vrouw dat haar geliefde thuis komt het karakteristieke lichtblauwe doosje.

Luxueuze Tiffany & Co. zonnebrillen voor dames

Met de dameszonnebrillen van Tiffany & Co. krijgt jouw look een luxe twist. Bij de Bijenkorf bieden we naast de welbekende sieraden van het merk ook een uitgebreid assortiment met opvallende butterfly zonnebrillen en modieuze cat-eye zonnebrillen. Natuurlijk kan je ook voor een klassieke aviator zonnebril van Tiffany & Co. kiezen om je look mee af te stylen.

Wat betekenen Tiffany Keys?

De prachtige Tiffany Keys hangers in de damescollectie van Tiffany & Co. zijn met opperste aandacht voor detail vervaardigd van hoogwaardig 18 karaat geelgoud, witgoud, roségoud of platina, en verfraaid met schitterende diamanten. Deze tijdloze elegante sieraden staan symbool voor een rijkgevuld leven, en drukken onafhankelijkheid, kracht en optimisme uit.

Welke Tiffany & Co. herensieraden zijn er?

Bij de Bijenkorf vind je ook Tiffany & Co. voor heren, een selectie hoogwaardige sieraden in unieke designs. Ontdek de collecties, zoals Tiffany T met het iconische T-motief, de Tiffany Hardwear collectie geïnspireerd door de kracht en energie van New York, of de Atlas collectie uitgevoerd met een Romeinse cijfers motief.