Winkels & Openingstijden
Klantenservice

TOM FORD

Een nieuwe definitie van moderne luxe: dat is TOM FORD. Dit glamorous merk heeft een jaloersmakende beautycollectie en die shop je alleen bij de Bijenkorf. Van weelderige geuren tot ultra-vrouwelijke make-up: ontdek snel jouw favorieten.

TOM FORD

235 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
235 artikelen

Tom Ford bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf bieden we de beauty collectie van het modehuis Tom Ford. Het assortiment bestaat uit luxe make-up producten voor een onevenaarbare rode loper look. Ga jij voor een klassieke Tom Ford lippenstift of kies je liever voor een verleidelijk smokey eye oogschaduwpalet? Daarnaast bieden we natuurlijk ook nog de sensuele geuren van Tom Ford. Black Orchid is een harmonieuze op-en-top vrouwelijk parfum en Neroli Portofino is geïnspireerd op verleidelijke sfeer van de Italiaanse Riviera.

Glamour volgens Tom Ford

Tom Ford ontdekte zijn passie voor mode tijdens een stage bij Chloé. Ondanks dat Tom Ford geen modeopleiding heeft gevolgd, wist hij een aanstelling te bemachtigen bij Perry Ellis en schopte hij het tot creative director van Gucci. Het modehuis leek zijn gloriedagen voorbij te zijn, maar Tom Ford blies het nieuw leven in. Ook werd Tom Ford aangesteld als creative director van Saint Laurent. Tom Ford’s handschrift is glamorous en sensueel en dat heeft bij beide modehuizen voor spraakmakende campagne beelden gezorgd. In 2005 heeft Tom Ford zijn eigen modehuis opgericht waarbij zijn glamorous en sensuele handschrift centraal staat.