Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Toral

Het Spaanse merk Toral combineert trends en vakmanschap op basis van opvallende ontwerpen met een eigenzinnige, elegante stijl. Bekende ontwerpen van Toral zijn de leren cowboyboots, elegante muiltjes en dad sneakers.

Toral

15 artikelen
Filter & sorteer
15 artikelen
15 van 15 gezien

Toral bij de Bijenkorf

Het Spaanse Toral ontwerpt eigentijdse schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Toral neemt de grote schoenentrends op in hun collectie. Bij de Bijenkorf vind je onder meer de trendy cowboyboots, biker boots van Toral en de stoere sneakers van Toral.

Toral: trendy schoenen van hoogwaardige kwaliteit

Na jarenlange ervaring in de schoenenbranche besloten Carla en Berna Toral hun eigen merk op te richten. Sinds het ontstaan heeft Toral een sterke focus op trends en vakmanschap. Iedere schoen van het toonaangevende Spaanse merk is eigentijds en van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Zo zijn de enkellaarzen van Toral voorzien van trendy prints zoals croco en python. Toral geeft ieder ontwerp persoonlijkheid dankzij de dynamische en realistische eigenschappen. Al het schoeisel van Toral komt volledig uit Spanje - zowel de productie als het ontwerp – zodat een optimale kwaliteit kan worden gegarandeerd. Het Spaanse modemerk voert een kwaliteitscontrole uit die niet door één enkele afdeling wordt uitgevoerd, maar door alle personen die tijdens het vervaardigingsproces met de schoen in contact komen.