De trends op het gebied vanlingerie

Ook op het gebied van lingerie kennen we dit seizoen een aantal trends. Of je nu kiest voor romantisch kant, sportief katoen of spannend leer: de mooiste lingeriesetjes shop je in de kleuren rood, wit en zwart. Ook herleef je de jaren 90 in wat meer sportief ondergoed, bedrukt met logoprints. Als kers op de taart nog een trend die niet meer is weg te denken uit de lingeriewereld: de sexy bralette.

Vurig ROOD

Elke vrouw staat in vuur en vlam in rode lingerie. Ondergoed in deze passievolle kleur zorgt voor spannende details onder open tops én is handig als onzichtbare basis voor onder witte kleding.

Wonderlijk WIT

Romantiek kan hand in hand gaan met mooie lingerie. De combinatie van wit en kant zorgt voor de meest wonderlijke setjes. Naast bh’s en slips zorgen ook witgekleurde korsetten en jarretels voor een extra romantisch tintje.

Spannend ZWART

De kleur zwart is nog altijd een klassieker op het gebied van lingerie. Setjes gemaakt van begeerlijk zwart kant zijn bijna té mooi om te laten zien. Daarnaast zorgt ook het kleurcontrast van zwart met nude voor een spannende twist.

Sportieve LOGOPRINTS

Logoprints zijn terug van weggeweest. Trek de athleisure-trend door tot in de kleinste details met deze bh’s, slips en hipsters bedrukt met herkenbare logo’s van merken als Tommy Hilfiger en Calvin Klein.

ontdek het aanbod

Sexy BRALETTE

De bralette is meer dan alleen lingerie. Het is inmiddels een heus fashion statement. Deze zachte bh’s komen vaak in semi-transparante en kanten vorm en zijn ideaal voor als je net iets minder steun nodig hebt.

ontdek het aanbod
  • Verlanglijst
  • Filialen & Openingstijden
  • Klantenservice

Filialen & Openingstijden

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement