Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Urban Nature Culture

De producten van Urban Nature Culture zijn onderdeel van de wereldwijde samenleving, ieder met zijn eigen verhaal. Het werk van creatieve mensen, geproduceerd met passie en respect voor de planeet.

Urban Nature Culture

323 artikelen
Filter & sorteer
323 artikelen

Urban Nature Culture bij de Bijenkorf

Sfeervolle woonaccessoires tot kleurrijk servies: met de items uit de collectie van Urban Nature Culture komt jouw interieur tot leven. In het assortiment koken & tafelen van Urban Nature Culture vind je unieke items, vervaardigd van natuurlijke materialen, waardoor je de natuur makkelijk in huis haalt. Kies uit de rustieke serviezen in pastelkleuren en combineer deze met de juiste tafelaccessoires van Urban Nature Culture en maak van je eettafel een feest. Maar uiteraard biedt het Amsterdamse merk ook prachtige woonaccessoires van Urban Nature Culture. Van vazen en bloempotten, tot kussens en kaarsen: bij Urban Nature Culture vind je de perfecte items voor jouw interieur!

Urban Nature Culture: een mix van verschillende culturen

Urban Nature Culture is geïnspireerd op verschillende culturen. Oprichter Anne Marie reist de wereld rond om verborgen juweeltjes te vinden. In de collectie zie je dan ook goed een mix van invloeden van diverse culturen. Haar doel is om oude technieken in kunst en de harmonie met de natuur samen te stellen op een duurzame manier. De items uit de collectie geven je interieur een natuurlijke en urban uitstraling, door het gebruik van aardewerk en botanische prints.