Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Vandyck

Vandyck inspireert met haar originele en creatieve vertaling van catwalk naar slaapkamer en badkamer. High fashion designs en tijdloze, pure producten zijn kenmerkend voor Vandyck. Dit alles gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige, natuurlijke materialen.

Vandyck

136 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
136 artikelen

Vandyck bij de Bijenkorf

Laat je inspireren door de veelzijdige collectie wonen van Vandyck voor prachtige bed- en badmode. Vandyck staat bekend om een tijdloos design met natuurlijke en hoogwaardige materialen voor een ultiem comfort. In de collectie Vandyck slapen staat kwaliteit voorop en vind je alles wat je nodig hebt voor jouw slaapkamer. Bij de Bijenkorf kun je ook terecht voor de collectie Vandyck baden & douchen voor fluweelzachte Vandyck handdoeken en elegante badjassen.

Uitgebreide collectie aan bedmode van Vandyck

Vandyck biedt een uitgebreide collectie aan bedmode, waaronder dekbedden van Vandyck en hoofdkussens van Vandyck voor een comfortabele nachtrust. De hoofdkussens en dekbedden zijn gemaakt van ganzen- en eendendons die voldoen aan een duurzame keuze. Voor je dekbed biedt Vandyck dekbedovertrekken die gemaakt zijn van zowel zijdezacht katoen als satijn. De dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maatvoeringen. Maak je slaapkamer compleet en kies een van de bedspreien van Vandyck.