Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Buitenverlichting

Hier kun je terecht voor zowel sfeervolle als functionele buitenverlichting. Maak jouw keuze uit de collecties van merken als ifö Electric, Philips en Fermob. Waarmee voor zie jij jouw balkon of tuin van verlichting?

46 artikelen
  • Buitenhanglampen
  • Buitentafellampen
  • Buitenwandlampen
  • Lichtsnoeren buiten
Filter & sorteer
46 artikelen
46 van 46 gezien

Hier kun je terecht voor zowel sfeervolle als functionele buitenverlichting. Maak jouw keuze uit de collecties van merken als ifö Electric, Philips en Fermob. Waarmee voor zie jij jouw balkon of tuin van verlichting?

Buitenverlichting bij de Bijenkorf

De juiste buitenverlichting is onmisbaar voor iedereen die in bezit is van een balkon of tuin. De Bijenkorf biedt buitenverlichting voor diverse doeleinden. Of je nu op zoek bent naar een functionele buitenlamp met een bewegingssensor, een energiezuinige buitenlamp met zonnecel of juist jouw zoektocht bent gestart naar buitenverlichting om sfeer aan te brengen, hier ben je aan het juiste adres.

Functionele buitenverlichting van ifö Electric en Philips

Het assortiment buitenverlichting van ifö Electric bestaat uit wandlampen én uit plafondlampen die ook dienst kunnen doen als wandlamp. Kies uit buitenverlichting met een zwarte of witte basis en kies uit de verschillende formaten. Tussen de collectie vind je verschillende type lichtbronnen, waaronder ook led verlichting. Alle lampen van ifö Electric zijn minimalistisch van ontwerp. De buitenverlichting van Philips is energiezuinig dankzij de toevoeging van een zonnecel en/of bewegingssensor. De collectie biedt verschillende modellen waaronder exemplaren die opgehangen dienen te worden of juist kunnen staan middels een sokkel.

Sfeervolle buitenverlichting van Fermob en Kartell

Op zoek naar mooie buitenverlichting om die lange zomeravonden op sfeervolle wijze door te brengen? Kijk zeker eens naar de collectie Fermob buitenverlichting. Deze vrolijk gekleurde lampen zijn geschikt om op tafel neer te zetten of om op te hangen. De lampen dienen te worden opgeladen middels de bijgeleverde USB-kabel via led-technologie. Voor een echte eyecatcher zit je goed met de buitenverlichting van Kartell. De plastic en kunststof tafel- en buitenlampen in de collectie krijgen een prachtige schittering over zich heen wanneer je het licht aandoet.