Vtwonen

vtwonen: het merk van eigen bodem met een passie voor wonen. Bij vtwonen kun je rekenen op de laatste trends op woongebied. Shop hier onze veelzijdige selectie vtwonen producten: van serviezen tot keukentextiel, en van vloerkleden tot bureau-accessoires.

89 artikelen
  • Wonen
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 89 artikelen
48 van 89 gezien

vtwonen: het merk van eigen bodem met een passie voor wonen. Bij vtwonen kun je rekenen op de laatste trends op woongebied. Shop hier onze veelzijdige selectie vtwonen producten: van serviezen tot keukentextiel, en van vloerkleden tot bureau-accessoires.

vtwonen bij de Bijenkorf

vtwonen is één van Nederland’s grootste woonmerken en biedt een ruime en veelzijdige selectie aan woonproducten. Hiervoor kun je natuurlijk ook terecht in de webshop van de Bijenkorf. Laat je inspireren door het aanbod en fris je interieur op met één van de trendy vtwonen items.

Aan tafel met vtwonen

In de collectie vtwonen koken & tafelen vind je alles wat je nodig hebt om een prachtige tafelsetting te creëren. De basis leg je natuurlijk met één van de stijlvolle tafellopers in linnenblend. De vtwonen serviezen zijn mooi van eenvoud en daardoor helemaal in lijn met de minimalistische interieurtrends. Ook vind je in het koken & tafelen assortiment bestek, glazen en karaffen om de tafelsetting mee af te maken.

Zet de puntjes op de i met de woonaccessoires van vtwonen

Ontbreekt er nog iets aan jouw interieur? Met de vtwonen woonaccessoires zet jij de puntjes op de i. Zo vind je in de collectie onder andere stijlvolle sierkussens voor op de bank, mooi vormgegeven vazen in bescheiden aardetinten en andere decoratieve items zoals memoborden en wanddecoraties. Alle woonaccessoires hebben een minimalistische insteek waardoor je een rustig en stijlvol geheel kunt creëren. Met één van de vintage look vtwonen vloerkleden maak je het geheel helemaal compleet.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl