Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Wandler

Wandler staat bekend om de elegante, handgemaakte tassen van vintage materialen. De Nederlandse ontwerper Elza Wandler giet luxe leersoorten in unieke vormen, passend bij een moderne, kunstzinnige stijl. Voor iedere gelegenheid heeft Wandler een stijlvolle tas.

Wandler

11 artikelen
  • Crossbodytassen
  • Schoudertassen
  • Handtassen
  • Mini bags
Filter & sorteer
11 artikelen
11 van 11 gezien

Wandler bij de Bijenkorf

Het nieuwe Nederlandse merk Wandler is sinds kort verkrijgbaar bij de Bijenkorf. De collecties van Wandler zijn rijkelijk gevuld met klassieke tassen in luxe leersoorten. Bij de Bijenkorf zijn verschillende ontwerpen van Wandler verkrijgbaar, waaronder de bekende tassenlijn ‘Hortensia’.

Handgemaakte handtassen, heuptassen en crossbodytassen

Iconisch voor Wandler is de trapeze-vormige 'Hortensia' tas, die bekend staat om het esthetische, stijlvolle ontwerp. De Hortensia tas van Wandler wordt ontworpen in de vorm van een handtas en crossbodytas. Deze Hortensia handtas van Wandler heeft een rode, bruine of zwarte kleur. Ook de collectie crossbodytassen van Wandler bestaat uit Hortensia ontwerpen in het rood en zwart. Naast deze klassieke kleuren hebben de heuptassen van Wandler opvallende kleuren zoals geel, groen en lichtgrijs.

De iconische hortensia tas van Wandler

Wandler is een Nederlands modemerk dat is opgericht door Elza Wandler. Opvallend aan de tassen is de combinatie van esthetiek en eenvoud. Daarnaast wordt ieder ontwerp met de hand gemaakt in Italië. De iconische Hortensia tas is helder in functie en vorm. Wandler verrast ieder seizoen met elegante ontwerpen in onverwachte afmetingen en opvallende kleuren. De ontwerpen van Wandler zijn bijzonder duurzaam dankzij het tijdloze ontwerp en het gebruik van leersoorten van hoogwaardige kwaliteit.