Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Delicatessen

Trakteer jezelf of een ander op een heerlijke delicatesse van de Bijenkorf

Onmisbare items voor een feestelijke kersttafel

Dek de kersttafel met prachtig glaswerk en feestelijke serviezen en proost samen op de mooiste tijd van het jaar

Champagne, wijn, luxe taarten en bijzondere chocolade: op de Bijenkorf kun je rekenen als je wat te vieren hebt. Met een uitgebreid aanbod aan dranken & delicatessen zit er ongetwijfeld een lekkernij naar jouw smaak tussen.

Dranken & Delicatessen bij de Bijenkorf

Heb je binnenkort een speciale gelegenheid op de planning staan? Wellicht een verjaardag, een speciaal etentje of de jaarlijkse anniversary met je geliefde? Dan zit je goed bij onze selectie dranken en delicatessen. Hier kun je onder andere terecht voor exclusieve champagne, heerlijke wijn, bijzondere chocoladesoorten en natuurlijk de taarten van onze patisserie de Bijenkorf.

Luxe champagne en wijn voor speciale momenten

Verwen jezelf en/of verras iemand anders: het valt ongetwijfeld in goede aarde wanneer je één van de flessen wijn of champagne uit ons assortiment dranken opentrekt. Verras jouw date bijvoorbeeld eens met één van onze champagnes! En een goede wijn valt natuurlijk altijd in de smaak tijdens een heerlijk diner. De Bijenkorf biedt een ruime selectie wijnen: van mousserende wijn tot versterkte wijn, van witte over rode wijn tot heerlijke rosés.

Ontdek ons verrassende aanbod aan zoete lekkernijen

Chocolade maakt alles beter. En al helemaal onze selectie chocolades! Wat dacht je bijvoorbeeld van de nieuwste smaken Tony’s Chocolonely? Of ga op de verfijnde toer met onze selectie aan luxe bonbons van merken als Godiva en Charbonnel et Walker. Dit is chocolade om echt even een momentje voor te nemen en uitgebreid van te genieten.

Bijzondere koffie- en thee soorten

Bij zo’n heerlijk stukje chocolade hoort natuurlijk een kopje koffie of thee. Maar dan niet zomaar de eerste de beste soort koffie of thee. Chocolade van hoogwaardige kwaliteit verdient een minstens net zo goede thee! Kijk daarom eens bij onze selectie koffie & thee en vind zo de juiste thee- of koffiesoort voor bij al dat lekkers. In onze selectie vind je onder andere thee van Kusmi Tea en koffie van illy.

Duurzamere chocola

Bij de Bijenkorf vind je ook een bijzonder assortiment aan duurzamere keuzes: van koffiebonen tot duurzamere chocola van toonaangevende merken. Wie verwen jij met een doosje fijne duurzamere belgische bonbons van Neuhaus of met overheerlijke chocola van Tony's Chocolonely? De kleurrijke verpakkingen en onweerstaanbare smaken zijn leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Shop nu je favoriete smaken online bij de Bijenkorf!