Dranken

Alcoholische dranken zijn binnenkort weer online verkrijgbaar bij de Bijenkorf. De dranken van de Bijenkorf zijn voor iedere gelegenheid geschikt. In de winkels zijn onze alcoholische dranken wel op voorraad. Ontdek de non-alcoholische dranken en de exclusieve champagne-, wijn- en likeurenglazen met de prachtigste designs.

Dranken bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf kun je terecht voor luxe champagne en wijnen voor speciale momenten: tijdens de feestdagen, bij een heerlijk diner of gewoon lekker op de bank. Met de wijnen uit de collectie maak je de avond compleet. Kies voor een sprankelende prosecco of voor een fruitige merlot. Met een feestelijke gebeurtenis kan champagne niet ontbreken. De mousserende wijnen zijn te vinden in alle soorten smaken en een smaakvolle likeur kan ook niet ontbreken in de drankenkast. Welke drank is jouw favoriet?

DE LEKKERSTE DRANKEN OM CADEAU TE GEVEN

Een smaakvolle wijn of champagne is altijd leuk om cadeau te geven. Bij de Bijenkorf kun je terecht voor dranken in de leukste cadeauverpakkingen. De dranken van Moët & Chandon zijn in een stijlvolle geschenkverpakking verkrijgbaar, of kies voor een volledige geschenkset met champagneglazen. De mousserende dranken van Piper-Heidsieck zijn op opvallende en feestelijke manieren verpakt. In het aanbod kun je kiezen voor Champagne Rosé in lipstickverpakking of een Cuvée Brut champagne in een ijsverpakking, bij Piper-Heidsieck is alles mogelijk!