Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Keuken & eetkamer inrichting

Voor je keuken- en eetkamerinrichting biedt de Bijenkorf alles wat je nodig hebt om je diner compleet te maken. Van prachtige serviezen voor een mooi gedekte tafel tot aan hoogwaardig kookgerei voor de meest smaakvolle gerechten: alle *essentials* voor in de keuken vind je hier.

Keuken & eetkamer inrichting bij de Bijenkorf

Om een gerecht goed te bereiden, zijn hoogwaardige pannen en het juiste keukengerei van essentieel belang. Al ben je op zoek naar een braadpan of een grillpan: bij de Bijenkorf vind je pannen voor ieder fornuis. Bereid je vleeswaren of groenten voor met de professionele keukenmessen, waar voor de hobby koks als voor de professionele chefs een geschikt exemplaar te vinden is. Snijden doe je niet zonder snijplank, welke te vinden is in de categorie keukenaccessoires.

Keukenapparatuur om te koken en te bakken

Om je gerecht voor te bereiden heb je hoogwaardig keukenapparatuur nodig. Bij de Bijenkorf kun je terecht voor een veelzijdige collectie aan keukenappratuur, waaronder staafmixers, tosti-ijzers, blenders, en waterkokers om tot een volwaardig gerecht te komen. Met onder andere de must-have keukenmachines van Kitchenaid in het aanbod kun je de mooiste baksels maken. Houd je het liever bij een gezonde smoothie? Dan past een blender of een sapcentrifuge het beste bij jouw levensstijl.

Een mooi gedekte tafel is een lust voor het oog

Heb je een feestelijk diner op de planning of wil je je eetkamer mooi inrichten? Dan is een eettafel met de juiste stoelen onmisbaar. Dek je tafel in stijl met verschillende eetkameraccessoires, waaronder de eclectische kaarsen en kandelaars. Natuurlijk hoort daar mooi servies en bestek bij. Zo kun je bij de Bijenkorf complete serviessets aanschaffen, maar ook losse borden, koppen, glazen en karaffen. Serveer je gerecht met een van de serveerschalen om je diner compleet te maken.