Woonaccessoires

Geef je huis een unieke uitstraling met de woonaccessoires van de Bijenkorf. Van stijlvolle spiegels en vazen tot heerlijke geurkaarsen en knusse kussens. Ontdek de veelzijdige collecties om jouw woning net dat tikkeltje extra te geven.

Ontmoet het bijzondere Onze zomerselectie

Creëer een warm welkom met de zonnigste kleuren en materialen van het seizoen

Geef je huis een unieke uitstraling met de woonaccessoires van de Bijenkorf. Van stijlvolle spiegels en vazen tot heerlijke geurkaarsen en knusse kussens. Ontdek de veelzijdige collecties om jouw woning net dat tikkeltje extra te geven.

Woonaccessoires bij de Bijenkorf

Met de juiste woonaccessoires komt elke ruimte in jouw huis tot leven. Tussen onze woonaccessoires vind je dan ook van alles: van vazen, bloempotten en schalen van aardewerk tot warme plaids, functionele klokken en handige opbergmanden en blikken. Hier vind je alles om jouw keuken, slaapkamer, woonkamer, tuin of balkon en elke andere ruimte in huis een persoonlijke touch te geven. Wil je eerst nog wat inspiratie opdoen? Onze online wereld is gevuld met interieur inspiratie om jou te helpen!

Van wanddecoratie tot sierkussens en vloerkleden: ontdek onze woonaccessoires

Bij de Bijenkorf vind je prachtige woonaccessoires waarmee je je muur kunt decoreren. Een mooie poster van jouw geliefde stad, een bijzondere fotolijst of een houten hertengewei? Decoreren doe je met plezier met deze posters en ornamenten voor aan de muur. Plaats wat koffietafelboeken, kaarsen en kandelaars in de woonkamer en je krijgt al snel een gezellige sfeer. In de koude wintermaanden kan een warm vloerkleed hier ook aan bijdragen. Hetzelfde geldt voor een mooi boeket bloemen die je in een stijlvolle vaas stopt. Wil je een nieuwe look en heb je geen zin om alles te schilderen? Dan zijn nieuwe sierkussens de oplossing! Hiermee krijgt je huis een andere uitstraling zonder dat je je hele huis hoeft te vernieuwen. Kies daarna een bijpassende plaid en kruip hier bij koude temperaturen lekker in weg.

Handige opbergers en spiegels

Handige bakken, manden, blikken - ze helpen je allemaal met het opruimen van jouw spullen. Bij de Bijenkorf vind je daarom een ruime collectie aan opbergers waarmee de spullen in je huis op een stijlvolle manier kunnen worden opgeborgen. Fruit, boeken en kaarsen kun je bijvoorbeeld in een schaal of mand leggen. Daarnaast mag de kapstok natuurlijk niet ontbreken in een opgeruimd huishouden. Voordat je de deur uitstapt kijk je meestal ook nog even in de spiegel. In ons assortiment vind je spiegels voor aan de wand en staande modellen.