Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Fotolijsten

Frame je foto's in een mooie fotolijst. Hier vind je fotolijsten van merken als Moebe, Umbra, XL Boom en &Klevering - mét en zonder passe-partout. Verlevendig jouw interieur door verschillende lijstjes te mixen te combineren. Welke exemplaar is jouw favoriet?

121 artikelen
  • Enkele foto
  • Fotocollages
  • Fotohouders
Filter & sorteer
121 artikelen

Frame je foto's in een mooie fotolijst. Hier vind je fotolijsten van merken als Moebe, Umbra, XL Boom en &Klevering - mét en zonder passe-partout. Verlevendig jouw interieur door verschillende lijstjes te mixen te combineren. Welke exemplaar is jouw favoriet?

Fotolijsten bij de Bijenkorf

In fotolijstjes plaats je portretten van al je dierbaren, foto’s van bijzondere momenten of unieke prenten. Bij de Bijenkorf hebben we een gevarieerde collectie frames in verschillende formaten (A5, A3, A5), waaronder fotolijsten van XL Boom, fotolijsten van Umbra en fotolijsten van Zilverstad. Of je nu een traditionele rechthoekige zilveren fotolijst zoekt, een schattig rond of ovaal lijstje of een eigentijds frame van hout.

Frames met dubbelzijdig glas van &Klevering en Moebe

Zoek je een fotoframe met dubbel glas? Ook dan ben je aan het juiste adres bij de Bijenkorf. Deze trendy lijstjes duiken overal op. Kijk maar een bij de fotolijstjes van &Klevering. Als je een foto of afbeelding in het midden plaats creeer je een doorzichtige uniek passe-partout. Dit opent een scala aan creatieve mogelijkheden. Sla de interieurtijdschriften en Pinterest borden er maar op na. Natuurlijk kun je foto’s in een lijst plaatsen. Maar denk ook eens aan gedroogde bloemen of mooie stoffen. Voor posters en groot formaat afbeeldingen kun je ook kiezen voor een posterhouder. Bij onze fotohouders vind je deze posterhouders, naast allerlei knijpers en fotoslingers. Deze vormen fotohouders bieden allerlei nieuwe decoratieve mogelijkheden.

Fotolijsten voor meerdere foto’s: fotocollage

Wil je al je familieleden bij een verzamelen in een bijzonder frame? Of heb je een bijzondere reis gemaakt waar je allerlei verschillende shots van hebt? Sommige foto’s horen gewoon bij elkaar. En om ze nu allemaal in een los lijstje bij elkaar te hangen… dat is minder leuk. Daarom hebben we uiteraard ook lijsten waarin je direct meerdere foto’s kan plaatsen als verzameling. Een fotocollage oogt speels en plezierig aan de muur.

Passe-partout in de fotolijst voor bijzondere afbeeldingen

Wil je een afbeelding beter laten uitkomen? Kies dan voor een fotolijst mét passe-partout. Met een passe-partout van karton omlijst je een afbeelding en creëer je extra witruimte. Sommige prenten of aquarellen kunnen beter niet tegen het glas van de lijst aankomen. Met een passe-partout voorkom je dus ook beschadigen aan een prent.

Uiteraard kun je een passe-partout ook zelf op maat maken. Pak een vel karton en snijd in het midden een vlak uit. Vele leveranciers leveren standaard een versie erbij. Een passe-partout kan geschikt zijn voor een enkele afbeeldingen, maar ook is het mogelijk om in een grotere lijst meerdere foto’s en prenten op de plaats te houden.