Kaarsen

In ons assortiment kaarsen vind je allerlei prachtige sfeermakers voor in huis: van geurkaarsen tot geurbranders en reguliere geurloze kaarsen. Met onze stijlvolle kaarsen van merken als Baobab Collection, Broste Copenhagen en Voluspa creëer je net dat beetje extra gezelligheid.

324 artikelen
  • Geurdiffusers
  • Geurkaarsen
Filter & sorteer
324 artikelen
48 van 324 gezien

In ons assortiment kaarsen vind je allerlei prachtige sfeermakers voor in huis: van geurkaarsen tot geurbranders en reguliere geurloze kaarsen. Met onze stijlvolle kaarsen van merken als Baobab Collection, Broste Copenhagen en Voluspa creëer je net dat beetje extra gezelligheid.

Kaarsen bij de Bijenkorf

Kun jij ook niet zonder prachtige (geur)kaarsen in huis? Dan kun je met het assortiment van de Bijenkorf je hart ophalen. Deze bestaat uit zowel reguliere als geurkaarsen, geurdiffusers en geurbranders. Allemaal van gerenommeerde merken zoals Broste Copenhagen en Baobab Collection. Welke kaarsen steek jij vanavond aan?

Onze geurkaarsen: een lust voor de zintuigen

Onze geurkaarsen zijn zowel heerlijk om te ruiken als om naar te kijken. De bijzondere designs en patronen die de kaarsenhouders bevatten geven de kaars een extra dimensie. Dit zijn stijlvolle eyecatchers die het best tot hun recht komen op een prominente plek in het interieur. Zo ademt de collectie Voluspa kaarsen stijl en kwaliteit. Om nog niet te spreken van de heerlijke geuren die zij verspreiden!

Kaarsen van Baobab Collection en Broste Copenhagen

Het assortiment Baobab Collection kaarsen bestaat uit een zeer gevarieerd en ruim aanbod op het gebied van geuren en designs. Slechts een greep uit de collectie: neem bijvoorbeeld de exclusieve “Precious Jasmine – Devine Musk” geurkaars. Dankzij de mengeling van jasmijn en muskus, verpakt in de prachtige gouden houder overkomt je een gevoel van weelderigheid. Of waan je op de serengeti met de Trano Manala geurkaars van Baobab Collection: de kaarsenhouder bestaat uit gehaakt raffia in een kleurrijk patroon en de kaars verspreidt een geur van zeezout en Ylang Ylang. Ben je op zoek naar een geurloze kaars? Dan zit je goed bij de collectie Broste Copenhagen kaarsen. De kaarsen in de collectie hebben een rustieke uitstraling en zijn verkrijgbaar in diverse mooie kleuren en ontwerpen. Ook kun je terecht voor zowel langwerpige dinerkaarsen als de meer robuuste kaarsen voor op de salontafel. Mix en match er eens op los met de verschillende groottes en kleuren en creëer zo een gezellig en huiselijk gevoel!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl