Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Kandelaars

Een kandelaar is meer dan een decoratief item in de woonkamer. Kies voor de minimalistische eenvoud en design van merken als Hay, Iitala Georg Jensen. Of ga voor statement-kandelaars van merken als &Klevering en Broste Copenhagen.

109 artikelen
Filter & sorteer
109 artikelen

Een kandelaar is meer dan een decoratief item in de woonkamer. Kies voor de minimalistische eenvoud en design van merken als Hay, Iitala Georg Jensen. Of ga voor statement-kandelaars van merken als &Klevering en Broste Copenhagen.

Kandelaars bij de Bijenkorf

Met de kandelaar kun je alle kanten uit. Je kunt het zo gek maken of bescheiden houden als je zelf wilt, afhankelijk van de stijl van jouw interieur. In de online shop van de Bijenkorf vind je kandelaars in allerlei soorten en maten, en natuurlijk altijd van topmerken op woongebied. Zo zit er altijd een prachtig exemplaar bij dat je kunt gebruiken als het nieuwe pronkstuk in jouw woonkamer.

Modern vormgegeven kandelaars van Normann Copenhagen en Ferm Living

Valt jouw interieur te beschrijven als strak en modern? Houd je wel van de minimalistische stijl? Dan zit je goed bij de collectie Normann Copenhagen kandelaars. De collectie bestaat uit modern vormgegeven kandelaars zonder al te veel poespas. De kandelaars in de collectie zijn veelal gebaseerd op klassieke modellen en zijn in een nieuw jasje gestoken. Ook aan het praktische aspect is gedacht: enkele exemplaren zijn voorzien van een handig handvat waardoor je de kandelaar gemakkelijk kunt verplaatsen.

De kandelaars van Ferm Living zijn minimalistisch in de basis met her en der enkele bijzondere toevoegingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Coupled kandelaar met spiegel? De spiegel heeft een marmeren look en deze dient ervoor om de schittering van de kaars nog beter tot zijn recht te laten komen. Een echte sfeermaker voor in de woonkamer!

De extravagante kandelaars van Pols Potten

Bij Pols Potten kun je rekenen op een reeks aan vernieuwende woon-items die een tikkeltje gek, vrolijk en extravagant zijn. En de collectie Pols Potten kandelaars is hier geen uitzondering op. Verrijk jouw interieur met een zilver- of goudkleurige kandelaar waarin verschillende dieren op elkaar zijn gestapeld, of kies voor een kandelaar in de vorm van een tak waarop eekhoorns balanceren: deze kandelaars zijn echte eyecatchers. Ook biedt Pols Potten een aantal strakker vormgegeven kandelaars voor de liefhebber.