Wekkers

Met een wekker ben je altijd bij de tijd en kom je nooit meer te laat! Bij de Bijenkorf vind je diverse wekkers en alarmklokjes die prima passen op jouw nachtkastje. Kies jij voor een retro of modern model?

38 artikelen
  • Wandklokken
  • Wekkers
  • Tafelklokken
  • Digitale klokken
  • Stille klokken
  • Flip klokken
  • Analoge klokken
Filter & sorteer
38 artikelen
38 van 38 gezien

Met een wekker ben je altijd bij de tijd en kom je nooit meer te laat! Bij de Bijenkorf vind je diverse wekkers en alarmklokjes die prima passen op jouw nachtkastje. Kies jij voor een retro of modern model?

Wekkers bij de Bijenkorf

Het moment dat de wekker afgaat is natuurlijk nooit zo plezierig, maar zo’n mooie wekker van Kikkerland of Karlsson op jouw nachtkastje maakt het net even beter. Onze topmerken bieden een gevarieerde selectie aan wekkers. Of je nu houdt van kleurrijk en retro of juist op zoek bent naar strak en modern, hier vind je vast een exemplaar dat aan jouw wensen voldoet.

Wekkers van Karlsson en Kikkerland

In de collectie Karlsson wekkers vind je onder andere prachtige wekkers van fineer, een dunne houtsoort. Het mooie aan deze wekkers is dat deze op het eerste oog er niet uit zien als een typische wekker. De cijfers op de wekker zijn zichtbaar middels ledverlichting en de klok werkt zowel op batterij als op batterijen als op USB-aansluiting. Kies voor een model in glanzend zwart of ga voor een exemplaar in een warme bruintint. In de collectie zijn ook wekkers te vinden met een prachtige goudkleurige buitenzijde en analoge wijzerplaat.

Houd je wel van een vintage uitstraling, dan zit je goed bij de collectie retro wekkers van Kikkerland. Alles aan de vormgeving van deze wekkers roept jaren ’60! Kies voor een wekker in rood, (licht)blauw of grijs en vrolijk jouw nachtkastje op met één van deze kleurrijke exemplaren. Fijn detail: de wijzers van de wekkers lichten op in het donker!

Welke kleur wekker siert jouw nachtkastje?

Kies jij voor een kleur die perfect is geintegreerd met het interieur in de slaapkamer of wil je juist een kleurrijk contrast creëren? Het kan allemaal met onze ruime keuze uit diverse kleuren. Zwarte wekkers passen gemakkelijk in ieder interieur. Rode wekkers zorgen weer voor een kleurrijk element in de slaapkamer. Wekkers in goud passen op dit moment weer in de laatste interieurtrends. Welke kleur wekker gaat jouw voorkeur naar uit?