Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Vazen

Bloemen en planten in huis brengen leven in het interieur, maar daarvoor heb je natuurlijk wél een goede vaas nodig. Op deze pagina vind je allerlei vazen van merken als HAY, &Klevering, FEST Amsterdam en Broste Copenhagen.

444 artikelen
  • Karaf vazen
  • Siervazen
  • Tulpenvazen
  • Vazen sets
  • Vazen voor een bos bloemen
  • Vazen voor een enkele bloem
Filter & sorteer
444 artikelen

Bloemen en planten in huis brengen leven in het interieur, maar daarvoor heb je natuurlijk wél een goede vaas nodig. Op deze pagina vind je allerlei vazen van merken als HAY, &Klevering, FEST Amsterdam en Broste Copenhagen.

Vazen bij de Bijenkorf

Met een mooie vaas – inclusief minstens net zo mooie bloemen natuurlijk – zet jij de puntjes op de i in het interieur. Zo’n elegante vaas gevuld met prachtige planten en bloemen zorgt namelijk voor een stukje leven en kleur in het huis. Gelukkig tref je in de online shop van de Bijenkorf een uitgebreide selectie aan vazen, zodat jouw favoriete bloemen de vaas krijgen die ze zo verdienen.

Vazen van Villeroy & Boch en iittala

In de collectie Villeroy & Boch vazen tref je zowel neutraal ogende doorzichtige vazen als vazen van gekleurd glas. Alle vazen hebben een bijzondere toevoeging zoals een kleurverloop, een gewelfde bovenzijde of een gemarmerd effect. Enkele vazen in de collectie, zoals de Oronda vazen, zijn met de hand gemaakt. De vazen van gekleurd glas springen gegarandeerd in het oog!

Ook bij het Finse merk iittala kun je altijd terecht voor bijzondere creaties, voornamelijk gemaakt van glas. De vazen van iittala hebben een vrij minimalistische uitstraling, maar worden wel altijd gekenmerkt door een origineel, modern design. Neem bijvoorbeeld de Aalto vazen in de collectie: deze vazen hebben hun bijzondere uitstraling te danken aan de vloeiende lijnen die met de mond zijn geblazen. Hierdoor valt het boeket ook gelijk goed in de vaas!

Met een glazen vaas kun je alle kanten uit

De glazen vaas is al tijden een geliefde keuze en dat is natuurlijk niet zonder reden. Vazen van glas hebben een tijdloze, elegante uitstraling waar je niet snel genoeg van krijgt. De mogelijkheden met glas zijn eindeloos waardoor er gemakkelijk voor iedereen een mooi exemplaar te vinden is. Zo kun je kiezen voor vazen van gekleurd glas met of zonder kleurverloop, of juist gaan voor een neutraal ogende glazen vaas zonder kleur. Met een ongekleurde glazen vaas zijn de takken van de bloemen mooi zichtbaar. Ook leent glas zich uitstekend voor mooie bewerkingen en bijzondere vormen.