Wouters & Hendrix

Humor en de perfectie en complexiteit van de natuur vormen de basis in de collecties van Wouters & Hendrix. Dat komt tot uiting in gedurfde sieraden gemaakt van onder andere koper, sterling zilver en halfedelstenen zoals onyx, quartz en maansteen.

93 artikelen
Filter & sorteer
  • 93 artikelen
48 van 93 gezien

Humor en de perfectie en complexiteit van de natuur vormen de basis in de collecties van Wouters & Hendrix. Dat komt tot uiting in gedurfde sieraden gemaakt van onder andere koper, sterling zilver en halfedelstenen zoals onyx, quartz en maansteen.

Wouters & Hendrix bij de Bijenkorf

‘History is what the present is tomorrow.’ Met deze zin in gedachte ontwerpen de vriendinnen Katrin Wouters en Karen Hendrix sinds 1985 prachtige sieraden. Drie keer per jaar komt het duo met een nieuwe sieradencollectie naast de vaste collectie ‘My Favourites’, die bestaat uit delicate sterling zilveren creaties. De aanpak in het ontwerpen van collecties is meer impulsief, dan rationeel. Ze kijken waar het ontwerp naartoe gaat en krijgen inspiratie door het bezoeken van een boekwinkel, museum en het reizen naar andere steden.

De collecties van Wouters & Hendrix

Wouters & Hendrix hebben al jaren een vaste sieradencollectie, My Favourites. Naast deze vaste sieradencollectie ontwerpt het duo ieder jaar drie andere collecties met ieder een eigen verhaal. De type edelstenen en de designs verraden direct uit welke collectie een sieraad komt.
My Favourites staat voor jarenlang intense samenwerking tussen de twee soortgenoten: Wouters & Hendrix. De collectie bestaat uit sterling zilveren sieraden die de puurheid van het leven representeert met waardes als romantiek, natuur en vakmanschap. Een pareloorbel of ketting met verenhanger zijn juwelen die perfect in deze collectie passen.
De sieraden van Wouters & Hendrix zijn stuk voor stuk unieke en tijdloze exemplaren. De vrouw die van klassieke en fijne sieraden houdt is aan het juiste adres bij dit sieradenmerk. Een ring, oorbel, armband of ketting van Wouters & Hendrix kan gecombineerd worden met iedere outfit en is geschikt voor elke gelegenheid.

Belgisch vakmanschap

Belgisch vakmanschap is een belangrijke waarde van het sieradenmerk Wouters & Hendrix. En dat is het niet voor niets. De designers werken in ateliers die gespecialiseerd zijn in specifieke technieken en gebruiken de mooiste materialen en halfedelstenen voor het produceren van de juwelen. Veel van de materialen en stenen zijn speciaal gesneden of gesmeed voor het merk, want kwaliteit is de hoogste prioriteit.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl