Winkels & Openingstijden
Klantenservice

De nieuwe Dyson Airstrait stijltang

Een revolutionaire innovatie in de wereld van haarstyling: de nieuwe Dyson Airstrait stijltang. Ontdek een baanbrekende methode om jouw haar moeiteloos te stijlen, van nat naar droog, zonder het gebruik van hete platen of risico op hittebeschadiging. Ervaar de ongeëvenaarde precisie van Dyson's geavanceerde haarstylingtool en bereik moeiteloos een gladde, glanzende finish.

Natuurlijk stijl haar

Net zoals de Dyson Airwrap maakt de Dyson Airstrait gebruik van alleen lucht. Langs de platen van deze stijltang vind je twee openingen die de luchtstroom versnellen. Hieruit wordt één gerichte hogedrukluchtstroom gevormd en in een hoek van 45° geprojecteerd om je haar tijdens het drogen gecontroleerd te stijlen. Dankzij de intelligente warmteregeling voorkom je schade door het gebruik van hitte, en wordt de natuurlijke glans van je lokken beschermd.

Nat en Droog stylingmodi

De Dyson Airstrait biedt twee verschillende stylingmodi: 'Nat' en 'Droog', en een Cool modus om je stijl te behouden. Deze modi zijn vooraf ingesteld met de juiste warmte- en luchtstroomcombinaties voor optimale resultaten. In de 'Natte' modus kun je kiezen uit drie warmte-instellingen: 80°C, 110°C en 140° C. Schakel over naar de "Droge" modus en kies vervolgens tussen 120°C en 140°C, of de 'boost' modus. Daarnaast zijn er twee luchtstroomsnelheden, laag en hoog, en een verfrissende, koude luchtstoot. Een speciale instelling om je kruin te drogen maakt deze stylingtool compleet.

Hoe gebruik je de Dyson Airstrait?

Start met handdoekdroog haar en breng je favoriete stylingproduct aan. Ontwar je haar zorgvuldig en stel vervolgens de Dyson Airstrait in op de 'Natte' modus met de gewenste warmte-instelling. Droog eerst de haaraanzet en verdeel je haar in secties. Zodra de hogedrukluchtstroom uit de platen komt, ga je net zoals bij een gebruikelijke stijltang over de haarstreng heen. Nu je lokken droger aanvoelen, herhaal je hetzelfde proces met de 'Droge' modus. Deze gerichte luchtstroom helpt de haarlokken tegelijkertijd te drogen en te stijlen, voor een gladde en glanzende finish.

Tip: herhaal dezelfde beweging 2-3 keer per haarlok in beide modi voor het perfecte resultaat.

Advies van onze experts

Wil je weten welke producten en professionele technieken perfect bij jouw haar passen? Tijdens onze beauty masterclasses ontvang je vrijblijvend advies van onze haarexperts. Meld jezelf aan en laat je inspireren.